Melisafurkann vAlla canim hamile kalamamanin en buyuk etkenlerinden biri stres. oyle biseyki o ay olacaksada stres ve surekli dusunme dollenmeyi kotu etkiliyor. bende nefes egzersizleri yapmaya basladim ve stresimi en aza indirdim. bunu youtubeden buldum.
sonra abdominal rahim masaji var. onu yaptim adetimin bitmesine iki ,3 gun kala basladim ta adetime .6,7 gun kalana kadar yaptim. onuda yoitubeden bula bilirsin.
adetimin 5 ci gununden baslayarak aslanpencesi cayi gunde 3 defa yemekten yarim saat once 1 yemek kasigi bir bardak sicak suda demleyip iliyinca içtim. onuda adete 6.7 gun kalincaya kadar kullandim. biraktim.
adetim bitince bir kazanda bir liki litre kadar suya maydanoz birdeste nane biraz papatya birazda siyah isot atib bi guzel kaynatdim 15 dakika kadar. sonra ilk sicagi gecince bi kaba alip uzerine çomeldim etrafimida iyice battaniyeyle sardim bunu bi tikaniklik iltihaf afalan varsa diye yapmiştim.
iki kere
arkasindan sadece oturarak rahim sporu yaptim. buda yumurtaliklarin çalişmasina yardimci oluyormuş bunuda adet bitince yapmaya başladim.
eger yapmak isterseniz bi kalem defter alin ve siralamayla yazin kafaniz karişmasin.
ayni burdan bi arkadasimada soylemiştim oda yapip hamile klamişti