Buse_yalcin Kızlar karnımız aşağı inmiş mi ? Hurma yemeye başladım 36+4 olduk Pazartesi randevu var doktor 37 den sonra her an da gelebilir diyor ama erken doğum riski yok.
babyiscoming_ Buse_yalcin nefes almanız rahatlarsa, bebek artık kaburgalarınıza baskı yapmazsa, karnında hafifleme falan varsa aşağı düşmüş oluyormuş😄
ttazeannee Buse_yalcin benim karnım düştüğü zaman tam göğsümün alt kısımlarına elimi koyduğumda bomboş tu sizde elinizde kontrol edin Bi boşluk var mı diye ama şu an düşmüş biraz öyle görünüyor
Nisbaral Bnde şuan 36+4 deyim karnım aşağı düşmüş gibi hissediyorum bir cm açılmam var bebekde muayene sırasında baya aşağıda demişti doktorum, uzanırken bile karnımın aşağıya çektigini hissediyorum 😄
Buse_yalcin Nisbaral bizimki 30 haftalıkken dönmüştü biraz acıtıyo aşağı tarafı 😂 ama karnım düştü mü hiç bilmiyorum ya anlamıyorum
Minik06 Nisbaral bende 36+4 haftadayim aynı şeyleri bende hissediyorum ve karnım aşağıya indi bebek baskı yaptığından zor yürüyorum ve neredeyse 10 dk bir tuvalete gidip geliyorum 😥
Nisbaral Buse_yalcin ben de tam anlayamıyorum ya ama aşağı doğru baskı yapıyorsa o anlama geliypr olabilir pzts bizde gidicez kontrole sancın olursa alırız sezaryenle dedi siz konustnzmu dogum seklini😄
Buse_yalcin Nisbaral Ben Almanya’da yaşıyorum ve burada maalesef doğum şeklinde biz karar veremiyoruz son ana kadar normal doğumu destekliyorlar çok acil bir durum olursa sezeryan. Ben de normal doğum istiyorum ama şimdi sorsalar sezaryen der çocuğu hemen çıkartmak isterim😂😂
Buse_yalcin babyiscoming_ hiç bişey hissetmiyorum ki ayağını daha yukarlara vuruyo başı aşağıda ya aşağıyı acıtıp ağrıtıyor popoyu yana veriyo. Ben hiç nefes sıkıntısı da yaşamadım ki😂😂
babyiscoming_ Buse_yalcin ay ne güzel maşallah ben 36+0 nefes sıkıntısı çekiyorum derin ve sesli nefes alıyorum zorluyor yani baya 😄
Nisbaral Minik06 ay evet yatarken bile zor yatıyorum karnım cok asagı cekiypr beni sürekli kasılıyor karnımı tuta tuta yürüyorum
dmlkcrr Bende şuan 36+4 teyim karnım aşağı düşmüş gibi hissediyorum yürürken çok baskı oluyo ve akıntım aşırı çoğaldı, siz muhtemelen doğum yapmışsınızdır, bu konuşmalardan sonra neler olduuu ne zaman doğum yaptınız