Dilaralav Akseec ahahaha aradığım motivasyon işte 🤩 tekrar kontrol etmem lazım yorumları galiba pozitif gördüm aşağı kaydırırken 💃🏻
Dilaralav Zycey freely benim daha önce hem doğru hem yanlış çıktığı oldu ama çoğunlukla doğru çıktı 1 kez yalancı pozitif vermiştiiii
Zycey Dilaralav ya deli oldum artık test üstüne test aldım son testim comfort oda sabah ilk idrarla yapacağım ama acayip belim ağrıyor 🥺
Akseec Dilaralav hepimizin ki pozitif olsun hepbirlikte sevinelim insallah canim ugurlu gelsin actigin konu bize🤲🏻😍
Dilaralav Zycey canımm dur sakin ol biraz. 2-3 gün sonra tekrarla olur mu üst üste sinirlerini yıpratma 🙏🏻
Dilaralav Akseec prodoctor da güvenilir değil mi canım benim ben daha önce kullandım doğrul çıkmıştı günden güne koyulaşmıştı falan
Akseec Dilaralav ya benim ablam kullandi tup bebekten sonra ilk test zamani yapayim demis yalanci pozitif verdi cok agladik gecen sene onun yuzunden besbelli ikinci cizgiyi cikarmisti😔 o yuzden güvenmiyorum ben canim
Dilaralav Akseec anladım canım 😔 aslında hiç birine güven olmuyor kan testi tek çözüm. Yalancı pozitif vermeyen test daha duymadım
Dilaralav Zycey test yapmak gerçekten bataklık gibi yani kumar gibi adete günler kala kendini alamıyorsun anlıyorum seni canım sabah da yap sonra bata 2-3 gün kala yaparsın bir daha