Akseec Dilaralav aminnnn canim💘 ben bugun yaptim negatif🥲 gaza geldim herkesten gore gore erken yaptim galiba ama yine de moralim bozulmadi degil😀 bidaha yaparsam atarim🤗
Dilaralav Akseec benim de testler bugün geldi ben de patlattım bi tane negatif 🥲 artık kendimi tutabildiğim kadar tutmaya çalışacağım
Dilaralav Gks_01 grip hamilelik öncesi belirti canım ama boşa umutlandırmak istemem ben de yaşamıştım yerleşme esnası veya sonrasında vücut bağışıklığı düşüyormuş inşallah hamileyizdir 🙏🏻
Dilaralav Papatyam_42 canım merhaba ben de çok sabırsızım bu ay sürekli psikolojik belirti hissediyorum. Testinin markası ne acaba
Dilaralav Zycey benim de yumurtlama sonrası göğüs ağrım oldu canım çatlamanın olduğu gün özellikle. İnşallah ya 🙏🏻❤️ test ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz
Zycey Dilaralav canım ben korkuyorum yapmaya kendimi tutmaya çalışıyorum 6 7 gün kala yaparım ben dayanamam😂
Dilaralav Akseec evet inşallah bu ay bizim ayımız olsun artık 🥲 hamilelikle ilgili tecrübelerimizi yazalım artık yeto
Adelon5533 Dilaralav bat 14 bizde değerlendirdik ara sıra ağrılarım oluyor bide uykum geliyor hep, göğüs ağrısı da bugün başladı
Akseec Zycey Dilaralav Ben kurtlu gibi yine test yaptim sinir oldum nasil negatif cikar diye ilk testimi ogleden sonra yapmistim bu aksamin. Herhangi bi kirmizilik yok ama cizgi belli awox ile yaptim kuruma cizgisi cikarmiyor yalanci pozitif vermiyor diye hep bunu kullaniyorum bi bakin kizlar🥲
Adelon5533 Dilaralav 28-29 Ocak pikti ovülasyon testinde değerlendirdik öncesi ve sonrası da gün aşırı inşallah tutmuştur
Dilaralav Zycey benim evlenmeden önce çok düzenliydi 28 günde bir adet olurdum 4 gün sürerdi 4.gün tamamen biterdi, 2 kürtajdan sonra çok değişti 29-32 gün arası değişiyor ve artık reglim 6-7 gün sürüyor
EsoMom_ Zycey benimde afet günümden 14. Gün 27sinde 🥰🥰 takıp yapmadığım için bilemiyorum bakalım beklemedeyim ondan 🥰🥰