BAT 13. Kızlar ben çok karışık duygular içerisindeyim bi ağlıyorum, bi seviniyorum, bi gülüyorum, bi somurtuyorum 🤣 Size durumu şöyle anlatayım tüp bebek döllenmenin 7.günü yaptığım çatlatma iğnesini unutup 8.günde testi pozitif gördüm, heyecandan zıpladım. Sonra testlerle kontrolü sağladım düşüş olmasını beklerken çizgi koyuluğu hep aynı gidiyor şimdilik ama net bir sonuca varamıyorum. Dün Beta 55,73 çıktı sevinemiyorum resmen belirsizlik var diye 😭 Hamilelik belirtilerim var biraz ilk defa canım tatlı yerine turşu çekiyor ve 2 gündür turşuyla yatıp turşuyla kalkıyorum gece gizlice yedim normalde çok sevmem birde domates turşusu. Mide bulantısı yaşıyorum ara ara koku hassasiyetim var bunlarda adette yaşadıklarım şeyler. Bel ağrısı ve kasık ağrısı adet olduğum zamanla belirtiler aynı 🙇🏻♀️ Göğsümde yataktan kalkarken resmen yattığım yere yapışmış gibi acı çekiyorum. Tedavide hormonlarda değişiyor tabi net birşey söyleyemiyorum ama betam şaşırttı beni, yükselir inşallah 13ünde kan vericem ❤️