izelaren Burcak61 duymadım ama doğrudur diye düşünüyorum sadece artımed biliniyor yalancı pozitifliğiyle banada geçen ay öyle oldu çünkü artımeddi. Kan verin en garantisi inşallah vardır 🥰
izelaren Akseec bende de predictor express var adet gününden itibaren yazıyor üstünde beş gün var adetime yapsam mı ya
Akseec izelaren canim ben onu aldim yaptim adetten sonra gosteriyomus yani normal kasetler gibi dusun yapcaksan yap ama cikmazsa uzulme cunku adet sonrasi zaten biliyorsun☺️
Burcak61 Akseec ya umarım öyle değildir eczanede sadece bu vardı geçen ay da bunla yapmıştım negatif çıkmıştı bu ay da iki gün önce yaptığımda çizgi çakmamıştı bugün ilk kez çıktı
Akseec Burcak61 evet cizgi var ama kadinlar kulubunde arama kismina novacheck yazin arastirin bi insallah vardir ama ben sizi evet var diyip umutlandirmak istemiyorum korktum acikcasi gecen bi arkadas yapti ona da yalanci pozitif verdi :(
izelaren Akseec o zaman bir kaç gün daha bekliyim hiç belirtim yok zaten hamile değilim bence ama insan merak ediyor yinede sağol canım 🌸
Burcak61 Akseec çok mantıklı 😂 ama bizim burda hastaneler kalabalık bana bi keresinde parol iç demişlerdi 😂
Akseec Burcak61 parol gercekten cok yaratici nasil akillarina gelmis😂😂😂😂😂 iyi yapmissin sonucu bana da soyle insallah pozitif olsun yaa