3 buçuk yıl önce evlendik Nişanlı iken hep üç yıl çocuk yapmayacagiz diyorduk ama evlenince benim fikrim değişti eşim çok sıcak bakmadı ben de fikrine saygı duyarak tamam dedim.. Nisan 2024 den beri bu yolda ilerliyoruz 7 ay kendiliğimden hamile kalamayınca doktora gittim çünkü daha önce gittiğimde pcossun 6 ay içinde hamile kalmazsan gel demişti doktorum. Ekimde klomen Tedavisine başlattı 3 ayı geride bıraktım Üç aydır klomen kullanıyorum her ay bir ümitle test yapıyorum ve sanırım bu ayda olmadı. Çok yıpratıcı bir süreç regli olunca Doktoruma danışacağım aşılama mı denesek acaba diye çünkü kendisi 6 Ay klomen ile deneyeceğiz aşılamaya veya tüp bebeğe gerek kalmayacağını düşünüyorum dedi bana ama benim gücüm kalmadı. Belki bu yazıyı okurken bana kızacaksınız Yıllarca çocuk sahibi olamayan insanlar var ama benim ilk evliliğimden bir düşüğüm var ve en büyük hayalim anne olmak .. Bu yolda denemedigim şey kalmadı en iyi folik asitleri kullanıyorum 11 aydır . Soğan kürü, testere dişli aslan pençesi havuç avokado herşeyi yaptım çok kafein almamaya çalışıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum spor yapıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum 🤷🏼♀️