tosbito Amh değer sonucum bu şekilde çıkmış. Anlayanlar, daha önce bu tetkiki yaptıranlar yorum yapabilir mi? Bu değer olumlu mu olumsuz my? Dr randevum cumartesi günü. O yüzden burdan soruyorum çok merak ettim
mrp2023 tosbito yüksek canım bu ilaçla falan düşmüyor, pcos görünümü olabilir pcos olabilir anlaşılan fazla sayıda yumurtan var çatlama oluyor mu acaba yumurtası cok olanlarda çatlama sorunları olabiliyor ne kadardır bebek istiyorsunuz
buse76 tosbito ben tam bilmiyorum ama zaten hastanenin referans değeri 10.5 sizinki 11 çıkmış hafif pcos ds olabilir bnm verdiğim hastanede 0.5 -4 arası gösteriyor sizin referans aralığına göre doktor normal diyebilir korkmayın şimdilik stres yapmayın
tosbito october bilmiyorum dr henüz tanı koymadı. Cumartesi gidicem. Yüksekse düşürülmesi ilaçla vs kolay oluyor mu acaba
tosbito mrp2023 normalde 30 günde bir regl olurdum iki döngümdür 60-80 güne uzuyor. O yüzden gittim kilo vs yok ama sanırım pcos um. 1 yılı geçti deniyoruz olmayınca dr a gittim işte bu testleri yaptılar. Şimdi regl bekliyorum regl oluncada hormon bakıcaklar. Eşimde test verdi onda bir sorun çıkmadı.
mrp2023 tosbito cok uzun süre olmuyormuşsun önce onu düzene sokmaları lazım sonrasında hala olmazsa rahim filmi öneririm
mrp2023 tosbito tüp bebek yaptırdım ben 4 küsürdü benim amh değerim 29 yumurtam toplandı baya yumurtan var seninde o zaman
tosbito mrp2023 tüp bebek tuttu mu sizde? Aşılama denediniz mi bide diğer sonuçlarınız nasıldı tiroid , prolaktin vs Benim onlar normal referans aralığında görünüyor
mrp2023 tosbito herşeyim normaldi sadece pcos görünümü vardı normal yoldanda gebe kalabilirsin demişti doktor ama eşiminde sperm değerleri kötüydü 2.tüp bebek tedavimde tuttu hamileyim cok sukur şuan
1begonya Baya yüksek buda demek oluyor ki yumurtalar yeterli boyuta gelmeden çatlıyor böyle olunca gebe kalmayı zorlaştırıyor bunun için yumurta büyütücü ilaçlar var iyi bir doktorla bunu yapabilirsin canım. İlaç kullanıyosun yumurta yeterli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi yapılıyor Doktor’un söylediği saatte de ilişki oluyor