Ebrar46 Ozge16_ programa göre günün şaşırdığı oluyor mu acaba ben sanki günü gününe tutacakmış gibi hissediyorum 🥲
Gdrleyla Ebrar46 inşallah hepımız sağ saglın kucağımıza alırız yavrulamızı ya bıtek ben galıba çok kılo almısım burdaki sayfaya bakıyoeum herkes kılo aç vermiş yda aldıgı bıkac kılo ben 17 kılo aldım😟😟😟
Ozge16_ Ebrar46 normal doğum olursa burdaki tarih tutabilir ama ben sezaryen istediğim için önce olur diye düşünüyorum 😄
Ebrar46 Ozge16_ bende sezaryen istiyorum ama doktorum bu duruma ne diyecek bilmiyorum sezaryen doğuracağımdan henüz doktorumun haberi yok ben karar verdim buna 😅😅
Melikeakkc Ebrar46 öff uygulamada 139 ama sezeryan olacağı için son 129 diyorum ben😂😂 az kaldı 2 li rakamlara 😂😂
Ozge16_ Ebrar46 ahahaha bende aynı durumdayım ama çok kararlıyım eğer hayır derse doktorumu değiştircem 🤭😂
Ebrar46 Gdrleyla bende de durum aynı 14 kilo almışım bir ay önce yani 14 kiloydu Şuan kaç oldu bilmiyorum 🤷♀️ 😅açıkçası dert etmiyorum beneğim sağlıklı olsun da kiloyu veririz 💖🫠
merveli9 Ebrar46 hem heyecan hem bebeğin hareketleri hem de rahat edememe 🤣🤣 hiç bir türlü uyuyamıyorum 🤣🤣🤣