leylos01 Kızlar 6 aralıkta doğum yaptım bi kaç gün sonra aptamil mama aldırdılar orda fazla kullanmadı şimdiye kadar da hep anne sütü verdim bu akşam sütümün yetmediğini hissettim dedim mama var yapıp verdim baktım ki üzerinde 4 hafta içinde tüketin yazıyo sonra fark ettim tadına baktım bi ekşime pütürlük yok bişey olmaz değil mi nolur cevap verin
AnayimBenAna_ leylos01 herhangi bir olumsuzluk olursa doktora ulaşın onun dışında mama kullanım ömrü 4 haftadır.
Hamide_00 leylos01 mama açıldıktan sonra bir ay içinde tüketilmelidir bir ay süresi geçmiş mamalar kullanılmıyor
Minikbebegimm06 leylos01 isterseniz doktora bir gidin danışın açıldıktan sonra 3 hafta ömrü var mamaların
deletedmom43191 Minikbebegimm06 aa kız olmadı ama şimdi fikirler tutmadı birbirini 😆😆 4 hafta ömrü var
leylos01 Minikbebegimm06 üzerinde 4 hafta yazıyor ama açıldığı ilk 1 hafta kullanıldı sonra ilk defa şimdi kullandım
Minikbebegimm06 deletedmom43191 gebe okulunda bize 3 haftadan sonra kullanmayın tarihi geçmemiş olsa bile dediler canim
myavocado Minikbebegimm06 üç hafta demişti bana da hem hemşireler hem eczacı, ve mamanın açıklamalar kısmında da üç hafta yazıyor (hipp mama)
Minikbebegimm06 deletedmom43191 gebe okulunda doktor ve hemşireler öyle söyledi ben onlara güvendim 😂
myavocado leylos01 inşallah ciddi bir şey olmaz, takip edin, ateş, kusma, huzursuzluk filan olursa vakit kaybetmeden acile gidersiniz, veripmis artık
Nurkryl leylos01 Canım her ürünün üzerinde açıldığından itibaren bir kullanım süresi verir eğer 4 hafta yazıyorsa 4 hafta sonrasında kalsa bile kesinlikle kullanma gıda mühendisi olarak sana önerim 🙏🏻
myavocado Nurkryl farketmeden kullanmış ve farkedince de bir şey olur mu diye endişe etmiş o da zaten.