Eylley Elifmelis45 1. Pozisyon uygun değil 2. Ultrason kalitesiz 3. Dr söylemeyi tercih etmiyor (özellikle devlette 16. Haftayı bekliyor)
deletedmom43191 Elifmelis45 kız öyle birsey mümkün olsaydı doktor niye 4 5 ay beklesin haksız mıyım o bile anlamak için bacak arasını ne kadar çok inceliyor
Elifmelis45 deletedmom43191 ewt alttan bacak arasından bakınca soluyolar bazı bebekler pozisyonu cok uygun oluyo acıyo bacakları bazılarıda ayaklarını bağdaş yapyo kordon flan gırıyo 18 20 haftalra kadar ogrendın ogrendın sonra bebek buyudugu için hiç göremiyorlar 😊
Elifmelis45 deletedmom43191 burdaki yorumları okuyunca sasryorum o yüzden en ıyısı 14 15 haftalarda gıtmek sabırsızlanıyoruz ama en ıyısı beklemek net sonuç ıcın 🙂
Elifmelis45 deletedmom43191 ozel bana 11 de bir tahminde bulundu zaten burda okuyunca ıkılem de kaldım 2 cocugumuda net ogrendım benziyor flan demedıler hiç
ceyceyakc Senasude en merak ettiğim şeyi sormuşsunuz :) kendi doktorum 12. haftada kıza benziyor dedi devlette 14. haftamda ikili testte doktor erkek dedi şok oldum bi hafta sonra kendi doktoruma gidicem değişir mi acaba erkek görüp kıza döner mi