summmmm Eşimede proxeed verdi doktor 1 ay kullandı bizde çok etki yapmadı doktor isterseniz 3 ay deneyin dedi Bizim yaş etkisi var o yüzden ameliyat tercih ettik Yaş sorunu olmayan 3 ay takviye kullanabilir
summmmm Rabbim nasip ederse her şekilde oluyor ben forumda çok okudum değeri kötü olanlar bile hamile kalıyor Ama işte bu varikosel değerleri çok etkiliyormuş o yüzden genelde ameliyat tercih ediliyor.
mrp2023 Orkidem8 bu değerler ameliyat öncesimi sonrasımı hareketsiz sperm cok fazla birde morfoloji 4 olsaydı iyiydi 3 sizinki
Orkidem8 ikball1 benim eşimde sol İstirahatta 1,9mm valsalva ile 2.1 mm valsalva manevrası ile reflü akım saptanmıştır yazıyor
Sevgiist Orkidem8 benim eşim de 2 yıl önce varikosel ameliyatı oldu değerleri sizin değerlerle yakındı. Ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldım değerlerinin düzelmesi birkac ay sürebiliyor ama hiç sıkıntı etmeyin en kısa ve hayırlı vakitte isteyen herkese ve size Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲🤲
buse76 Kızlar bu varikosel nedir yani ne için yapılıyor benim eşimin ileri hız düşük 3 aya bir test verdik iki defa birinde. Sayı yüksek hız düşük diğer teste hız yüksek sperm sayısı düşük çıktı neye göre ameliyat ediyolar
Orkidem8 buse76 ilaçla tedavi olmuyorsa 1 yıl içinde doğal yol ile gebelik olmuyorsa ameliyat oluyor gülüm öyle anladığım kadarıyla
buse76 Orkidem8 bize 2 yıl oldu hala gebelik yok 😂galiba benim de eşimin olması gerekiyor bu ameliyati
Papatyamom44 Orkidem8 bizde yaşadık ameliyat denilmişti hareketsiz %73 sayısıda baya düşüktü onun üzerine umudumuz yoktu RABBİM iki evlat verdi üçüncüyü düşünüyoruz 🤲🏻(Ameliyat’da olmamıştı)
Orkidem8 Papatyamom44 gerçekten buna diyeceğim tek şey rabbim verince taşın başında da veriyor ya çok sevindim bu ay bende çok umutluyum ameliyatsız hayırlısı olsun hakkımızda ya 😌 kişiden kişiye değişiyor yorumlar
Papatyamom44 Orkidem8 2.5 yıl ikisine de 2.5 ona 2.5 yıl ona beklemiştim çok zorlu bi süreçti sanırım bi 2.5 yıl daha beklicem umudunuzu kırmak istemem ama ameliyat deniliyosa eğer o daha iyi olır
Orkidem8 ikball1 ilaç verdi bakalım işe yararsa ne ala keçiboynuzu kürü yapın dedi birde galiba sperm arttırıyormuş
ikball1 Orkidem8 bizede ameliyattan önce ve sonra verdi evet keçiboynuzu güçlendiriyor ameliyata gerek kalmadan sizinki olur inşallah
Hamur1 8 aydır gebelik yok Benim eşimde 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyattan sonra da herhangi bir gebelik yok şuanda test verip baktırmayı düşünüyoruz ameliyattan sonra değerlerde ufak ya olsa artış var mı diye
Orkidem8 Hamur1 ameliyattan sonra gebe kalanlar çok fazla sabret canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yorumlarda çoğu ameliyat sonrası gebe kalanlar 🙏🥰
Ahsenzeynep Hamur1 merhabalar sperm testi yaptırdınız mı? Benim eşimde de varikosel var ameliyat olması lazım. Doktor arayışındayız