Hasret18ayaz çok geçmiş olsun kuzum inşallah bebeğin sana tutunur eger kese delindiyse kapanma şansı olmuyor malesef ki su tamamen boşaldıysa ellerinden birşey gelmiyor ama sızıntı şeklindeyse tutabildikleri kadar içerde tutmaya çalışıyorlar umarım bebegın dayanır
Havuç suyu iç suyu arttırıyor diyorlar
Benim öyle bi şansım olmadı hastaneye gidene kadar malesef ki hiç suyu kalmamış rahime yapışma olasılıgı varmış zaten suyu olmadıgı için gelişemezmiş zehirleyebilirmiş çok dua ettim yaşasın benımle kalsın die olmadı rabbime sıgındım bi bildigi vardır dedim
ilaç şeklinde verdiler alttan 3 adet koydular belirli saat aralıklarında saat öğlen 3 de bi tane verdiler ikincisi saat 5 de üçüncüsü de akşam 8 de hareket yap doğumu kolaylaştıracak yürü yatakta yatma sürekli ama kasılmaların başlayınca uzan hemen tedbirini al tabi bebek gelebilir sen ayaktayken
tuvalete filan gittiğinde bir kap veriyorlar bebek fark etmeden düşerse die ona yapıyorsun
aç karnına olman gerekiyor su bile içemezsin demişlerdi
3 Yü koyar koymaz kasılmalarım arttı 5 dk içinde dogum yaptım ama tabi değişiyormuş duruma göre bazılarının uzun sürüyormuş 8 tane ilaç koyucaz belirli saat aralıklarında dediler ama bana 3.ilacı verdikten sonra geldi bebeğim çok sanclı bir süreç daha sonra hemen kürtaja aldılar plesenta çıkmamıştı kordonu koptu
2 kere kürtaja girdim daha sonra muayenede içerde parça kaldığını söylediler tekrar aldılar
Kürtajı anestezi altında yapıyorlar zaten birşey hissetmiyorsun her hastane aynı mı bilmiyorum ama. Çok zor bir süreç fiziken çektiği acı değil de işte ruhen o annelik duygusunun böyle kötü sonlanması hiçbir şey değil o cok canını yakıyor insanin