Mimnak d190516 bn 15+4 üm çizgim çıkmadı ama çok karnım çıktı epey bn burdayım diyor normal mi siz ne durumdasınız
d190516 Mimnak benim hiç çıkmadı işte çıksın istiyorum ama 🙈iç karın genişliğiyle alakalı sanırım bi de bizim erkek erkeklerde geç çıkar diyorlar ama
Mimnak d190516 biz henüz cinsiyet bilmiyoruz :/ boşver eninde sonunda cıkacak zaten cıkmasıda çok iyi bir şey değil son aylarda bunaltıcı olabilir diye düşünüyorum
istkizannesi Selvidaglar valla bende de 12 de mi ne çıktı daha cinsiyetini öğrenirken vardı 😂 şimdi 24 üm daha koyu tabi
Selvidaglar Durulaylaylay d190516 evet karnım da çıkmaya başladı canım farkedilecek seviyede diyebilirim ☺️
AleynaHasan Selvidaglar 35 haftalığım sadece karnımın altından göbek deliğime kadar azcık çoktı üzernde de çıkar heralde doğuma kadar 😂
Iskandinavgelini Ben 17.haftadayım şuan. 16+5 iz. Yaklaşık 2 haftadır karnımda çizgi var ama kasıktan göbeğe doğru değil. Göğüs altımdan göbek deliğime doğru. Herkesin tam tersi yönde oluşmuş. Normal midir acaba 🤔
CansuCaTurkmen Bende de var o çizgi 15-16 haftalarda çıkmıştı sanırım boydan boya hala da gitmedi 36.haftamdayım doğumdan 3 ay sonra kaybolur diyorlar ama bakalım ☺️
minedmr Selvidaglar Okur okumaz hiç katnıma bakmamışçasına açtım baktım 🙈 Ben 13+3 teyim biraz erken sanırım bende belirmesi için.
Busse Henüz göbeğim YÖK ama 5.haftamda anneme arkadaşıma gösterdim onar bile şaşırdı inanılmaz belirginleşen bir çizgi benimki ama rahatsızlık filan vermiyor coktaönemsemedim hamile olduğuma inanamayanlardanım beni biraz kendime getirmşti 🤗yani bende heyecan yaptım ❤️👶Suan 9+5teyiz ten rengimde kumral ve gayet belirginiz
Selvidaglar d190516 benimki de erkek canım 🥰 belli oldu hemen cok sasırdım böyle boya gibi bişey resmen 😂