Guzelgunlerrr Leo1234 teachermomyy23 kızlar biz önce değilde ortasında kullandık boşalmaya yakın aslında önceden sıkılması gerekiyor öyle okumuştum tam ilişkiye girmeden sıkılsın demişlerdi ama biz öyle yapmadık
Meridaily Guzelgunlerrr verdim kuzum verdiğim gün adet oldum, 0.200 çıktı değer😔 olmadı bu ay yani💔 hepsi yalancı pozitifmiş🥹🤣
Guzelgunlerrr caramel ebru hanıma güveniyorum içeriği temiz diye düşünüyorum eşimde baya tereddütlüydü ama ben ısrarcı davrandım iyi kide davranmışım💓
Guzelgunlerrr Meridaily yaa çok üzüldüm öyle senden haber bekliyordum inşallah senin için dua edeceğim güzel haberlerini diğer ay alırız🤲🏻❤️❤️
tosbito Melisafurkann ben 3 paket aldım kullandık ama gebelik oluşmadı 🥹 eğer eşinizin ileri hızında problem varsa işe yarıycağını düşünüyorum. Bizde işe yaramamasının sebebi sanırım benim düzensiz yumurtlamamdı. Buna göre değerlendirebilirsiniiiz
Meridaily Guzelgunlerrr ben de çok üzüldüm canım, çok umutluydum bu ay😔 Allah razı olsun canım benim, inşallah dualarımız kabul olur😍🤲🏻❤️
mrvsrcn caramel hehe yok yanlışlıkla değil ilki tedaviyle olunca korunmadık hiç ne zaman olursa diye düşündük nasip oldu çok şükür sağlıkla gelsin bebeğim 🤲🏻😍