Dolunay_dolunay 2si de çok yaygın ve sıradanlaştı tabii anlamı vardır sizde bilemem ama daha modern isim düşünseniz vaktiniz varsa
Prenseslerim_ Dolunay_dolunay kizlarimin isimlerini hep ben koydum, Simdi erkek bebek bekliyorum . Esim seciyor bu defa ismi Yinede bana secme hakki veriyor 😀 Bu iki isim.arasinda Sizin önere bileceginiz isimler varmi
Dolunay_dolunay Prenseslerim_ illa bu isimler arasındaysa Alp olsun sadece 😅 Alp Aslan da olabilir seçenekler 2 olduğu için türetmeye çalışıyorum 😅 Alparslan herkeste var Alp Aslan koyalım derdim ve inanın bu daha modern hem çocuğa ilerde istediğini kullanma şansı hem 2 isim de ayrı ayrı güçlü naçizane tabii size kalmış 😇
Loveis Prenseslerim_ Hasan olmalı bence 🫣. Şuan her yer modern isim dolu gına geldi 😅 Bende modern bi isim koymadim hiçte bir kusuru yok.
Afra94 Benim eşimde Alparslan istiyor. Bende Miraç ismini beğeniyorum. Ben doğurup acısını ben çekeceğim için %10 dilimi eşime ayırdım. Suanlık ısındığım isim miraç Alp 😅
Prenseslerim_ Loveis hasan bari kuranda geciyor bir kac ayette .ALLAH bagislasin sizin oglunuzun ismi ne ?
Afra94 Prenseslerim_ renkler ve zevkler tartışılmaz. Anne sensin senin de içine sineceğin bir isim olsun.
Loveis Prenseslerim_ Çınar 🌸 Eşim koydu ismini, çok istedi 😅 Bir dahaki bebekte benim ismim geçerli olacak 😂
Prenseslerim_ Afra94 kizlarin ismini hep ben koydum 🫠 erkek olunca baba koyacak .iste bana yinede 2 secenek sundu 😀
Prenseslerim_ Afra94 sizin begendinuz erkek isimleri varsa yazarsaniz sevinirim. Benim begendiklerim Tarkan Artun Bunlar nasil .ben tam emin degilim yoksa aklini celerdim😀😊