seydabal_60 21+2 hamileyim Kızlar dün duş aldım sabah grip olsrak uyandım şuan burun tıkanıklımve akıntısı var sabahtan beri hiç bebek haraketini hissetmedim çok korkuyorum bişey oldu diye doktora gitmeli miyim ya
Nsibe seydabal_60 canım çok geçmiş olsun limonlu çay içebilirsin grip için ilaç maalesef alamıyoruz hamilelikte ama bebek hareket etmiyorsa bı doktora danışın daha çok küçük olduğu içinde bazen çok hareket etmez kişiden kişiye değişir
dunnobeck Ben de 22 haftalık hamileyim, 2-3 gün önce grip oldum. Bugünden önceki günler çok hareketliydi ama bugün çok az hareket etti. Hiç hareket etmediyse içinizin rahatlaması için doktorunuzla görüşün bence
seydabal_60 dunnobeck aynı benimde öyle 2-3 gün önce çok haraketliydi bugün hiç bişey hissetmedim çok korkuyorum ya siz bi sorun yaşadınız mı
Nsibe seydabal_60 canım zaten şu anda düzensiz hareketleri olur anca 25 haftadan düzene girer hareketleri içinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin inşaallah tez zamanda iyileşirsin😊
cylnmy merhabalar ben de grip oldum 5 gundur öksürüyorum ve 22.haftalıgım. ben de bugun hıssetmıyorum hareket :/naptınız çözüm için?