denizin__annesii Btl066611 bir oğlum var renas bı kızım var Berfin buda erkek Baran koyucaz eşimle birlikte karar verdik
3prensAnnesi_ Duygu351 onu da istedim aslında hepsine bir bahane buluyor eşim, E ile başlamak zorunda mı diyor, bence zorunda 😂 Aras yada Arda olsun diyor bende A ne alaka diyorum bakalım ne olacak. Eymen, Ender, Evren güzell oluyor
Prenseslerim_ Artnmamaaaa1 artunu coook begeniyorum . Ama kizlarin ismini hep ben koymustum simdi babasi koyacak erkekte 🫠
Duygu351 3prensAnnesi_ bence kardeşlerin isimleri uyumlu olsa daha güzel olur özellikle Eymen ve evren ikiz çocuklarda duyduğum ve çok hoşuma giden bir isimdi bence düşünün siz 🫢 Aras ve arda gerçekten alakasız olur 😬
Symstf Btl066611 biz Alp koyacağız içimize sinen tek isim o oldu ama ben Deniz Alp koymayı da düşündüm çünkü hamileliğimden beri rüyamda sürekli deniz görüyorum ve deniz kenarına geldiğimizde oğlum da hareketleniyor hoşuna gidiyor sanırım 😊 eşim Deniz Alp uyumsuz oluyor sanki dedi ama 😅 Erdem ismi de benim beğendiğim isimlerden ama eşim patronunun ve doktorumuzun ismi olduğu için koymak istemiyor çünkü doktorumuzu pek sevmiyor patronu da fazla egolu olduğundan istemiyor 😂
Ozgeanne Btl066611 rica ederim 💕 her şey bizde bitiyor aslında tabii zorlanacagiz vs vs ama kız da olsa erkek de olsa şımarık lik ile saygısızlık kısmında çocuğu uyarınca ya da onu fark ettirince her şey düzeliyor yoksa yaramazlık her zaman oluyor olsun da sağlıklı olsunlar yeter ki 😊❣️🧿 ben hep diyorum 7 yaşında oğlum şımarık olabilirsin , aglayabilirsin ama saygısızlık yaparsan konuşmamız değişir diye yanlış anlamayın lütfen kimseye annelik aklı vermek istemem ama bazı insanlar erkek çocuk şöyle böyle illa kız doguracaksin diyor ya çok kızıyorum bir evlat ailede yetişir kısa ve net . Sizin dilekleriniz de çok güzel inşallah hayırlı evlat olurlar ❣️🧿
Nutella- Erkek olsaydı bizim Yaman olacaktı. Onun dışında Mert Mete Taha Zeyd Kerem isimlerini de beğeniyorum
Mrsacar Btl066611 bir kızım var adı Doğa Artemis 🩷 2. Hamileliğim oğlum olacak inşallah adını Barış koyucaz 💙
gezentianne Mrsacar bir kızım var adı Doğa Artemis 🩷 2. Hamileliğim oğlum olacak inşallah adını Barış koyucaz 💙 Yaa benim de 5 yaşında oğlum var Barış🕊️ Ben de kızıma Doğa da düşünüyordum ama kuzenim koymuştu🥰 Dünya koyacağız💕 Sağlıkla gelsinler
Rabia_Han_Dikmen97 Flamingo_1411 bizimde oğlumuz olacak bizde Emir koymayı düşünüyoruz ikinci isimde kararsızım Alp yada Han ikisi arasında kaldık sağlıcakla doğsun bebişlerimiz 🩵🩵👼👼
Meryeli Datlum merhaba, bende selim ismini çok beğeniyorum. Siz neden 2 isim düşündünüz ? Özel bi sebebi var mı