Demir 💙
Erkek Bebek İsim Önerisi🩵
Duygu351 onu da istedim aslında hepsine bir bahane buluyor eşim, E ile başlamak zorunda mı diyor, bence zorunda 😂 Aras yada Arda olsun diyor bende A ne alaka diyorum bakalım ne olacak. Eymen, Ender, Evren güzell oluyor
Btl066611 biz Alp koyacağız içimize sinen tek isim o oldu ama ben Deniz Alp koymayı da düşündüm çünkü hamileliğimden beri rüyamda sürekli deniz görüyorum ve deniz kenarına geldiğimizde oğlum da hareketleniyor hoşuna gidiyor sanırım 😊 eşim Deniz Alp uyumsuz oluyor sanki dedi ama 😅 Erdem ismi de benim beğendiğim isimlerden ama eşim patronunun ve doktorumuzun ismi olduğu için koymak istemiyor çünkü doktorumuzu pek sevmiyor patronu da fazla egolu olduğundan istemiyor 😂
Btl066611 rica ederim 💕 her şey bizde bitiyor aslında tabii zorlanacagiz vs vs ama kız da olsa erkek de olsa şımarık lik ile saygısızlık kısmında çocuğu uyarınca ya da onu fark ettirince her şey düzeliyor yoksa yaramazlık her zaman oluyor olsun da sağlıklı olsunlar yeter ki 😊❣️🧿 ben hep diyorum 7 yaşında oğlum şımarık olabilirsin , aglayabilirsin ama saygısızlık yaparsan konuşmamız değişir diye yanlış anlamayın lütfen kimseye annelik aklı vermek istemem ama bazı insanlar erkek çocuk şöyle böyle illa kız doguracaksin diyor ya çok kızıyorum bir evlat ailede yetişir kısa ve net . Sizin dilekleriniz de çok güzel inşallah hayırlı evlat olurlar ❣️🧿
Erkek olsaydı bizim Yaman olacaktı. Onun dışında
Mert
Mete
Taha
Zeyd
Kerem isimlerini de beğeniyorum
oğluşumun adı kaan olacak nasipse
Btl066611 Yavuz çok güzel isim bence
Slhls onu bilmiyorum malesef. Ben hep Sencer diye duydum
Flamingo_1411 bizimde oğlumuz olacak bizde Emir koymayı düşünüyoruz ikinci isimde kararsızım Alp yada Han ikisi arasında kaldık sağlıcakla doğsun bebişlerimiz 🩵🩵👼👼
Bglmmrn çok guzel 🤩
Selim Erdem yada Selim Arda kararsızım bende
Btl066611 uras Efe
Büyük oğlum Ömer Faruk ikinci oğlumun adı ise Ömür Tahsin 19haftalık hamıleyım ve bir oğlumuz daha olacak bizde Asil Yahya düşünüyoruz eşim Asil Affan olsun diyor ama Göktuğ Alparslan gbi Türk isimlerini de çok sevıyoruz Asil kesın gibi 2.iç isim e henüz karar vermedık
Btl066611 3 yaşında oğlum var adı Sencer Alp 💙 ikinciye hamileyim daha çok küçük oğlan olursa Sina koymak istiyorum ama Amir,Atakan ismler de çok hoşuma gidiyor)
Rabia_Han_Dikmen97 Emir ismine Han daha güzel gibi Emir Han💙
Btl066611 benim bebeğim de erkek biz Mert koyacağız 💙