EgeF35 Sevimaltnn hayirlisi olsun kuzum 💓 bende karar veremedim ya elisa ve aden var ikiside guzel ama hangisini sececegime karar veremedimmm 😥
bereninannesi__ ilaymom ay bizde birebir aynı isimleri düşünüyoruz hatta gülce Ece tekerleme gibi demiştim 🤣🤣
ilaymom bereninannesi__ ilay ece de düşündük sonra tek isim koyduk, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
birkizanneesi Hashasbirey en azından diğerleri kadar değil. Diğerleri 10 çocuktan 5 i aynı 5 dedim ama 5 i bile az söyledim. Ben mesela kızıma herkeste hiç bulunmayan isim koyacam adı hazır. Hem bilindik hem de hiç kimse kullanmadı. Öyle Alin dalin gibi de değil Türkçe isim herkesin de zorlanmayacağı isim. Herkesin kendi tercihi beni ilgilendirmiyor ama dediğim gibi sanki hepsi aynı fabrikadan çıkmış marka ismi gibi. Hastanede dağıtım yapılmış belli başlı isimleri gibi… Yazılan isimlerden en eski ve çok yoğun kullanılmayan ipek geldi bana 😊
Susu61 İlk kızımın adı Ebrar Nisa İkinci kızımın adı Berra Asel’di Şimdi 3 numara da kız Umay ve Mihra’yi beğeniyoruz ama iki isim seven biriyim yanlarına başka bı isim yakıştıramadım
Dilarayildiz İnci Ece koyucaz bizde kızımızın ismini 33 haftalık olduk sizde içinize sinen bir isim bulursunuz umarım 🥰
Beybiigirl Sevimaltnn kızımın ismi Leyla Sare ben Sare ismini hep çok istiyordum saf temiz demek ve o isindeki kız çocukları hanım hanımcık naif kibar bı kız çocuğu canlandiriyordu gözümde ve öyle de tatlış bir kızım oldu 😍kesinlikle kaba bı isim değil şimdi ikinci kızımı bekliyorum ve hüma ismi ile Aybike ismi arasinda kaldm Alya ismini bn istedim eşim istemedi o da minnoş