Anneee_bebek Merhaba eylül anneleri burda mı acaba hamilelik gününüz nasıl geçiyor benim günüm ev, işleriyle felan geçiyor?
Gizem1504 Anneee_bebek merhaba 6+2yimm valla 6 yaşında kızım var pek dinlenemiyrm ama belim aprıyor iş yaptığım zaman dikkat etmeye çalışıyrm haftaya kalp atışı.için gideceğiz nasip olursa 🤍
ikibebisannesii_45 Anneee_bebek Ağustos sonu eylül başı benim de. Sağlıkla gelsinler daha yolun çok başındayız .19 aylık bir oğlum da var zaman geçmiyor sanki
Anneee_bebek Seyma63_ nasıl zor geçiyor canım bende ilk hamileliğim mesala bende bazen bulantı oluyor ağızımda tat değişikliği var burnumda değişik kokular alıyorum
Kardelen_02 Uygulamaya göre 5+3 ama 4 haftalık. 3 gün önce keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz. İnanılmaz bir sol kasık ağrım var birde göğüs hassasiyeti. Mide bulantısı kusma yok normal mi acaba 🤔
Anneee_bebek Kardelen_02 aynen normal bende bulantı var ama kusma yok bazen kasık ağrılarım oluyor bazen gögüs hassasiyetim oluyor ağızımda değişik koku var burnumda koku alamıyorum böyle geçiyor hamileliğim Rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲🥺
Ozlemerikci543450 6+3 üm bende ikizlerimi bekliyorum doğum Eylül görünüyor ama bebekler eylülü beklet mi bilmiyorum çalıştığım içim işle geçiyor günüm uyumak dışında hiçbir belirti vs yok maşallah çok iyiyim şuanlık
Onu_beklerken 6+4 bende aşırı karın şişliği ve gerginliği var. Sabahları bulantı var ama kusma yok. Göğüslerim ağrı yapıyor. İştahım kapandı. Hepimize kolay hamilelik süreci diliyorum.
Anneee_bebek Onu_beklerken ayy bende de bulantı var ama kusmuyorum bende çok değişik süreçler yaşıyoruz Rabbim, hepimizinki ni kucağımıza sağlıcakla versin 🤲
Visneli1so-s 5+3 üm bende bulantılarım iştahsızlıpım çok fazla gaz problemim var akıntım fazlalaştı 4 çamaşır değiştiriyorum günde ishal oldum bi anda karışık zor ilk gebeliğim
Anneee_bebek Visneli1so-s aynen bende de akıntı çok günde 4 5 kere çamaşır çıkartırım bende kabızlık var ama şuanda bebeğimi düşünerek yemek yiyiyorum ve enfeksiyon var biyandan benimde ilk gebeliğin Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşallah 🤲🥺
Anneee_bebek ikibebisannesii_45 aynen zaman geçmiyor ama bize öyle geliyordur Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin🤲