Hale_canoglu MhysaTheGreat firmayı aradım ama sadece medicana da geçerli oda teklif için acentaları aramanız lazım diyor
AnayimBenAna_ MhysaTheGreat sompo yalnızca medicana ile anlaşmalı diye biliyorum geçen zen fiyatı 70-80 bandındaydı şuan 90-100 olmuştur tahminim
sehnazz000 MhysaTheGreat ben aradım aldım 9 muayene + doğum 57bin ama bizim bura için mantıksız doğum 45 bin 9 muayene aynı fiyat ediyor 😁
MhysaTheGreat Hale_canoglu burda sadece medicana var o yüzden merak ediyordum sigortacı eşime söylemiş ama henüz fiyattan haberim yok 😅
sehnazz000 MhysaTheGreat bu sefer tahlil yok malesef öncekinde vardı Yani bizim sorduğumuz böyle söyledi
Sevgikelebegi777 Medicana da geçerli Medicana hastanelerinde genelde yeni doğan yoğun bakım ünitesi olmuyor dikkat edin lütfen 🤲🏻🌸 Allah korusun gerek olursa başka hastaneye sevk ediyorlar o hastanede nerede ve ne şartlarda denk gelirse 🥲
MhysaTheGreat Sivas için fiyat aldım söyleyeyim sompoda sadece doğum 48 bin, muayene + doğum 60 binmiş arkadaşlar ama kaç muayene onu henüz bilmiyorum 😂 Medicanada doğum 43.500 olmuş sezaryen normal fark etmiyormuş
sehnazz000 MhysaTheGreat banada 57 bin fiyat verdiler 😁 9 muayene + doğum zaten o fiyat ediyor mantığını anlamadım
MhysaTheGreat sehnazz000 yatış olursa ekstra 100 bine kadar karşılıyormuş. Bana şey açısından mantıklı geldi hastanede karta çektirsek en fazla 5 taksit yaparız birikmiş parayı birden doğuma vermek de mantıklı değil sigortayla aynı fiyatsa böyle 9 taksit yapıyorlarmış en az taksitle ödemek mantıklı geldi 😂
sehnazz000 MhysaTheGreat bak onu sormamıştım aynı fiyat olunca 9 taksit daha mantıklı geldi bide martta zam gelecek diyorlar ama şöyle bir şey var 2024 aralıkta doğum 45 bin dediler geçen aradım 43.500 🙄 şimdi sigorta yaptırırsam fiyatı düşersede üzer 😁 yükselirsede risk ama 😁
MhysaTheGreat sehnazz000 ben pek düşeceğini zannetmiyorum açıkçası 😅 ama zaten arada çok fark yok bu miktarların bilemedim. Bize taksit sayısı fazla olursa cazip geliyor hatta sigortacı eşime 12 taksite kadar yapabiliriz demiş herhalde bakalım. Yarın tüm detaylarıyla bi öğrenip netleştireceğiz muayene vs kaç adet
Mercan0652 Fiyatlar çokmuş ya en iyisi Anadolu sigorta ben ordan yaptırmıştım 32 bin muayene dogum tahlil testler dahil yani ve 10 gün içinde tekrar gittiğinde sigorta hakkından gitmiyor doğumdan sonra bebeğimi de dahil edeceğim sigortaya.
Mercan0652 MhysaTheGreat evet öncesinde yaptırmıştım ben ama sonrasında bitti uzatma yaptık. Hamilelik sonrasi da yapiyor bu arada ama son 3 ayı kapsiyormuş sistemi degistirmisler ben oncesinde yaptirmistim o yüzden daha uyguna gelmişti.