Mervecimmm Hatme benim de başta öyleydi 8. Haftaya kadar bebeği göremediler 8. Haftada göründü. 9. Haftaya kadar yolu var demişti o zaman doktorum içini ferah tut. Biz şimdi 33. Haftadayız ☺️
Aleyzeee Hatme çok normal bacım küçük daha 5+2 de gittim karından baktı kese gözüktü iki hafta sonra gel dedi 7+1 de kalp atışını duyup bebeği gördük
Hatme 5_erkek_annesi 10 gün sonra tekrar gel dedi 7 şubatta gidicem inşallah görürüm beta hcg de 8263 çıktı 5 hafta 4 gün
Hatme Aleyzeee bana da 10 gün sonra gel dediydi 7 gün sonra gidicem benimde tam 7+1 olucak gittiğimde inşallah bende hem bebeğimi hemde kalp atışını duyarım🤍
Yetgineslihan Hatme benimde karından ultrason la kese görünmedi bile . Alttan baktı öyle gördü kese küçük içi boş dedi 😥 bende 6+1 de gitmiştim
Teacherlla Hatme bebeği görebildiniz mi merak ettim. Dün benim de kese gözüktü bebek yoktu 5+4 biz de. Daha erken dedi doktorum
Hatme Teacherlla evet tam 7+0 da gittik hem bebeği hemde kalp atıiını duydum çok şükür 5+4 erken evet ben 6 da gittim sadece kese görmüştüm
Teacherlla Hatme çok sevindim sizin adınıza. İnşallah biz de bebeğimizi görüp kalp atışlarını duyabiliriz 🤲🏻
Hatme Teacherlla merak etmeyin stres yapmayın görürsünüz inşallah daha erken Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 💕