Seraymesut İnternetten baktığımda idrar koyduğum yerde su dökersem çizginin kaybolduğunu kaybolunca korum a çizgisi kaybolmazsa koruma çizgisi değil yazıyordu ben de su döktüm ama kaybolmadı
sutlukahve_ Seraymesut benimde aynı böyle çıkmıştı hamileydim Saba erken gebelik yapabilirsin yada kan verebilirsin
Nuriay Seraymesut bendede boyle bu sabah çikti yarin ilk idrarla sabah 10 11 gibi yapin daha cokulasicaktir inse Allah
sutlukahve_ Seraymesut silik bı çizgi mi var benim gözüm mu yanılıyor tam anlayamadım ama bence erken gebelik yap onlar daha hassas varsa çıkar
Seraymesut sutlukahve_ ilk 5 DKK sanki var gibi idi sonradan biraz daha belirdi ama resim de fazla görünmüyor
sutlukahve_ Seraymesut yani bilmiyorum canım ama dünde silik çizgi çıkmıştı bugün de silik bence bı erken gebelik al yada kan ve bende silik cizgiyle öğrenmiştim kamerada bile neredeyse cikmiyordu
miroscumm Seraymesut kan verin isterseniz varsa çikar zaten şimdide ama tavsiyem regl gecikmesini beklemeniz inşallah vardır 🌸
Seraymesut miroscumm birde bir şey sorcam eğer silik çizgi kurumaysa ertesi günü koyulaşır mi siliklesir mi