Aleynanaz Bazanin çok ağır oldugunu tahmin etmedim çok şükür sağlıklı bir gebeliğim var ama bazayi kaldırdım bebeğime bişey olmaz değil mi doktor bana dağa bile tirmanabilirsin dedi
seyma0661 Aleynanaz ben baza kaldıracak kadar cesaretli olamadım ama koltuk itme çekme vs yaptım. Herhangi bi leke, kanama vs olmazsa sorun olmaz sanırım ama bidaha yapmayın bence Allah korusun🥹
Selim_Alparslan Aleynanaz dağa tırmanmak mi cok değişik gerçekten. Neyin ne zaman olacağı belli olmaz canım. Baştan sona dikkat edilmesi gereken bir süreç bence. İnşallah bir şey yoktur , geçmiş olsun.
NurCeren00 Aleynanaz benim ikinci hamileliğim ilk kızımı havada döndürüyorum sayılır🤣 riskli olmadığı sürece dikkatli hareket edilerek kaldırılabilir. Tabi siz yine de baza kaldırmayın ama çok korkmanıza da gerek yok
Selim_Alparslan Aleynanaz canım benim unutma karninda can taşıyorsun önce Allaha sonra sana emanet onun cani. O yüzden iş vs ne varsa 2.planda olmalı bu süreç içinde. Önceliğin bebeğin. Sonradan üzüleceğini durumlar olmasın inşallah. DUA BEKLERIM ♡
Aleynanaz NurCeren00 😂 ikinci çocuğuna hamile olanlar hep öyle etrafımda da görüyorum koli taşıyorlar
NurCeren00 Aleynanaz birincide market poşeti bile taşımıyordum 🥲 ah o prenses dönemlerim. 🤣🤣🤣 ilk hamileliğin kıymetini bilin