Sevimaltnn Doktor tahmin olarak kız dedi ama değişme olurmu siz ne görüyorsunuz ben pek anlamıyorum da
Merve6521 Sevimaltnn canım hiç bacak arasına falan baktı mı bende gittim tahmin istedim aynı haftada ama tahmin etmedi bacak arasına falan da bakmadı
Merve6521 Sevimaltnn benim ilkinde değişmişti canım 12 haftada 15 de net söylendi ama allahım gönlüne göre versin
GZzzsss Yaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah bend yarın gideceğim inşallah gösterir ☺️ ikili test sonucu hemen çıkıyor mu acaba onu merak ettim
Sevimaltnn GZzzsss benim bir hafta sonraya çıkar dedi perşembe günü gidicem inşallah temiz çıkar ama her hastanede değişebiliyormuş
Sevimaltnn Merve6521 devletemi gidiyorsun canım devlettekiler 16 haftadan itibaren bakıyor özele gidiyorum ben doktor ağzından kaçırdı hatta kız diye erkek olsa olmazdı böyle falan ama tam kesin olarak 16 da net belli olacak
Sevimaltnn Merve6521 amin canım bakalım sağlıkla gelsinde önemi yok ama rüyamda hem kendim hem bir kaç kişi kız gördü hep kıza yoruyorum nedense😁🥰
Merve6521 Sevimaltnn yok canım bende özele gidiyorum ilkinde de özeldi inşallah 16 da netleşir artık burada değişenleri görünce 20. Haftayı mı beklesem falan diyorum 😀
Sevimaltnn Merve6521 aslında doktordan doktora değişiyor bence bu durum emin olmadıgı için oluyor bence bu durum doktorun