Milaasss Arkadaşlar 27. Haftadayım sol kasığım ve bacak aram ağrıyor affedersiniz yürümekte sorun yaşıyorum var mu böyle olan ?
Fadiiiik Milaasss gerçekten bendede aynısı var 27+3 haftalık oldum geçen haftalarda ağırdan hastaneye gitim doğum sancı cıkdı ama cok az dinlenmem gerekdi fazla yormucakmışım belki sende git cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsinde minikler 🤲🏾
Tubitos Milaasss benim de 26 haftam bitiyor yarın ama biraz yürüyünce sağ kasığım çok ağrıyor doktor da ağrım var Diyince hemen proluton iğne veriyor😢😢😢
Zeynpatak Milaasss 24.haftamdayim sol kasigim asiri agriyor adim atarken hele ki merdiven cikarken igne gibi batiyor . Uzun sure ayakta kalip yurudugumde oluyor en cok da evde yattigimda daha iyiyim
Endil Ben 5. Haftamdayım aynı adetmişim gibi kasıklarım karnım bacaklarım hergün agrıyo ha gecti ha gececek diyorum ama 27. Haftanızda hala gecmediyse vay halime
ozzznur Bn 32+6" günlüğüm 30 dan beri var bacak aramda ağrı oluyor oturduğum zamnaç kalkmakta zorlanıyorum kasığımda ara ara ağrı oluyordu dinlenince geçiyrdu geçenlerde öğlen sonu akşama kadar geçmedi acile gittim nst ye bağladı sancılar normla dedi yorgnluk stres faln tetikler miş ertesi gün doktoruma sordum dahada artacak bebek makat duruşta o yüzden baskı yapıyordur dedi
Sulesultan Milaasss o ağrılar genelde kendinizi çok yorunca çok yürüyünce olur,ben 36. Haftadayım bende iyice arttı sizde erken başlamış çok ayakta kalmamaya çalışın,zaten 30lu haftalardan itibaren yormasanız da o ağrılar oluyor
AlininAysesii 22+2’yim benim de oluyor öyle bazen, ben bebeğin kasıklarkma indiğini düşünüyorum öyle olunca ama net bi bilgim yok 🙄