Payiz 28 Ocak 0.5 29 Ocak 3.50 30 Ocak 13.07 değer ile gebelik öğrendim, allahım isteyen herkese nasip etsin ♥️♥️
Baby_B Payiz canim 2 gunde 1 vermeye devam et Henüz düsük değer çünkü🌸 Ezanlar saati insallah saglikla artsin,keseyi bebegi gorun kalp atisini duyun🌸
Payiz bdlakbrn Âmin hepinize dua ediyorum Allah’ım burada kim istiyorsa hayırla sağlıklı bir şekilde ona nasip etsin
LeylaAB Payiz ayy dün 3,50 den yükselirmi paylaşımınızı görmüştüm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
ZeynepDuru17 Payiz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah banada dua edin sağlıkla sıhhatle gönlümce nasip etsin inşallah rabbim 🤲🤎
Payiz ZeynepDuru17 Âmin inşallah Allah sizin de yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla evlat haberini en kısa zaman da alın
Payiz anneolucam Âmin âmin Rabbim inşallah sizi çok kısa zamanda sevindirsin ben bugünü çok bekledim mükafatını aldım inşallah sizlere de nasip olsun
anneolucam Payiz İnşallah nasip diyorum bende sizin beklediğiniz günleri bekliyorum ama nasip olmuyor şuanlık Allah bilir sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥹