Melekmray 6+4 günlük gebeyim dün kanamam olduğu için doktora gittim yerleşme kanamasına benziyor ama her ihtimale karşı progestan kullan dedi günde 3 kez. 3 olmasına eczacı çok dedi kafam karıştı kullanan varsa siz nasıl kullanıyorsunuz günde kaç defa ? Fitil olarak mı yoksa hap gibi mi kullanıyorsunuz bilgilendirirseniz çok sevirim
LeylaAB Melekmray benimde o zamanlarda vardı sabah akşam ağzıdan kullanıyordum hamileliğimin kabusu gibi bir dönemdi alışana kadar çarpıntı uyku hali bulantı kollarımda uyuşukluk yaptı kanamam ara ara devam ettiği için bebek te büyüdüğü için şu an 17 haftalık olduk fitil olarak kullanıyorum daha iyiyim yan etkisi daha az üzerimde ama doktorunun talimatlarına göre kullan
Aydnkynk Melekmray günde 3 tane 2 akşam 1 sabah olacak şekilde kullandım doktor vermiş sonuçta bi bildiği vardır
hamcokelek33 Kuzum doktoruna sor nasıl alınacağını, bazı doktorlar özellikle fitil olarak veriyor. Benimkanamam çok olduğu için ağızdan almamı tavsiye etmişti, ama uyku vs çok yapıyor 🥹
Meltemanneolsun Benim kanamam yoktu fakat ilk gebeligimde düşük yasadigim için önlem amaçlı kullaniyorum günde 2 kez fitil olarak 14. Haftama gireceğim çok şükür bir sorun yaşamadım. Fitil olarak daha etkili ağızdan alınınca çok yan etki yapıyor