gizemm_ocal 3 gün önce elimde 1 tane prodoctor kalmıştı. Yaptığım test bariz silik çizgi pozitif çıkmıştı. Ondan sonra heveslenip farklı marka testler yaptım hep negatifti. Bugün artık çatlamamın üzerinden (20 ocak) 10. Gün geçti. Yine testler negatif. Yani hamile değilim bence olsa şimdiye en azından silik çizgi kesin çıkardı. Prodoctor beni boşuna ümitlendirdi. Çok üzgünüm 😞
momkrm19 gizemm_ocal Selam çatlamanın üzerinden 14 gün geçmeli deniyor bence yine de adet gecikmesini bekleyin 💕
Efcmm gizemm_ocal seni tanımıyorum ama senin için çok dua ediyorum bende aynı yolun başındayım inşallah sen ben ve hasret çeken herkes buraya çift çizgili testleri atarız
Mor-kelebek gizemm_ocal bende elendim maalesef artimed beni yanılttı başka marka test aldım oda hayalet cizgiydi 3 gün gecikmeyle regl oldum ya kimyasaldı yada iki testte bozuktu boşu boşuna heveslendim 😢
Nurellaaaaaaa1212 gizemm_ocal kuzum çatlamanın üzerinden 11 gün geçti bende de çıkmadı bata 6 gün var. Ümitsiz olma daha var reglye uygulamaya göre bebek oluşmus olsa bile 3+1 gözüküyor bence öğrenmek imkansız gibi
gizemm_ocal momkrm19 en azından silik çizgi çıkardı herhalde 10 gün geçince canım bilmiyorum kendimi mi kandırıyorum diye düşünüyorum hep 😞
gizemm_ocal Efcmm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah bana ve isteyen herkese nasip olsun.. Artık her ay ümitlenip sonuç alamamak beni çok yordu ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum
papatyaolsun Prodoctor bende de kurumaya yakın çizgi çıkarıyor. Kuruma çizgisi çıkarıyor yani. 1 Şubat adet olcam. Birkaç gündür test yapıyorum, hatta 1 saat önce de yaptım, yine kuruma çizgisi çıktı sanırım
sd18 gizemm_ocal çok erken yapıp kendinizi üzüyorsunuz belki bu bebeğinizin tutunmasını bile engelliyor olabilir kendinizi rahat bırakmaya çalışın ve en azından adet gününüzü bekleyin
Pemberuya gizemm_ocal regle 3 gün kala falan yapın varsa silikte olsa çıkıyor. Test bozuktur cnm inşallah vardır hayırlı evlat nasip etsin Allahım🌺
FtmaGlr gizemm_ocal Evet hatta 2 tane almıştım negatif çıktı eşim senin arada düzensiz oluyor dedi. Bir pazar günü içime kurt düştü nöbetçi eczane baktık gidip aldık pozitif doktora gittiğimizde 5 haftalık olduğunu söylemişti
caramel Canım artık prodoctorda yanıltıyor banada bariz çift çizgi çıktı o kadar güveniyordum ki o markaya hemen kan vermeye gittik eşimede söyledim ümitlendik kan negatif çıktı şok oldum
gizemm_ocal caramel bende maalesef eşime testi göstermiştim sevinmiştik sonra onu da üzdüm diye çok üzüldüm ya
mother2 gizemm_ocal kesinlikle 15 gün geçmeli ben senin gibi ilk çocuğum da acele ettim iendimi strese soktum 10 . Gün yoktu ama 15 .gün beta 10.12 ile öğrendim kanda üzülme yani herşey olabilir döllenme süresi 12 gün çünkü 12 günden itibaren bekleyeceksin korkma
Xaza gizemm_ocal çatlamanin üzerinen en az 12 gün geçmesi gerek umudunuzu itirmeğin inşAllah pozitif haber alirsiniz🤲🏻
DogaMom gizemm_ocal bu çatlamalar pikler batlar ilk kez burada görüyorum böyle bir şeyi hiç takip etmedim. Lütfen kafanızı bunlarla yormayın akışına bırakın sizi bazı postlarda görüyorum çok stres yapıyorsunuz 🥺 İnanın kafanızı ne zaman rahat bırakırsanız o zaman oluyor tecrübeyle sabit 🙏🏻 Allah sizlerin de yüzünü güldürsün 🤍