mervemom24 Bursa hayat hastanesinde sadece doğum paketi alıp doğum yapan varmı deneyimleriniz iyi kötü yanları neler yanınızda neler götürdünüz standart oda için yazarsanız çok sevinirim
tazebiirannee mervemom24 benim eşimin kuzeni temmuz ayında yaptı. Memnun kalmıştı doktoru da iyiydi zaten normal doğum olduğu için 1 gece kalmıştı
ayse1609 mervemom24 Kasım ayında eltim doğum yaptı memnundu normal doğum yaptı doktoru Nazmiye hanımdı bende 2. Ye hamileyim kısmetse hayatta doğum yapacam
Burjuvaa mervemom24 3 hafta sonra doğum yapacağım kısmetse bende paket satın aldım vip oda geçtim deneyimimi yazarım inşallah sağ salim doğumum gerçekleşirse:)
mervemom24 Burjuvaa inşallah sağsağlim kavuşursunuz yavrunuza en güzel en kolay şekilde sezeryan mı olucaksınız
Burjuvaa mervemom24 sezeryan düşünüyorum doktorum tamamen bana bıraktı bu hafta kontrolüm var ona göre nstye flan giricem gün belirlicez kısmetse
ruveydagulsen 2022 Ocak ayında doğum yaptım sezeryan oldum çok memnun kalmıştım. 2. Bebeğime hamileyim şuan nasipse tekrar hayatta doğurucam