Herkese merhaba şu an çok sinirliyim, gözlerim de dolu dolu yanlış ya da eksik yazarsam kusura bakmayın. İkinciye hamileyim, ilk gebelikte sadece özelde takipliydim ikincide hem devlet hem özel birlikte ilerliyoruz. İkili tarama testi zamanı gelince özeldeki doktorum “burada istersen para verme devlettekiyle aynı testi yapacağım bende zaten devlette yaptır” dedi, hal böyle olunca devlette kan vermiştim, sonuç 2 haftada çıkar dediler ama devletteki doktora hemen sıra almak ne mümkün tam 1 ay bekledim ben sonucu stresle, bu gün gittim hem kontrol için hem sonuç için bana “işlem yapılamamış” dendi. “Nasıl yani ?” Dedim şokla, doktorda bana “kanına zamanında işlem yapılamadığı için kan pıhtılaşmış” dedi. Sinirden anında gözlerim doldu.
- Soru ; burası bir devlet hastanesi ve benim sicilime kadar bilgilerim var. Oradan numaramı bulup beni neden tekrar kan vermek için çağırmadılar ?
- Soru ; böyle bir ihmal olabilir mi ? Bu çocukta bir sorun çıkarsa bana kim hesap verecek? İkili tarama testi zamanımda geçti.
Tekrar kan aldılar dörtlüye bakacaklarmış, tabi ben hemen özeldeki doktoruma yazdım, eşime de bir fırça çektim. İlk gebelikte özelde 2 haftada sonuç çıkmıştı, devlet diye mi böyle yani ? Ben şimdi şikayet etmek istiyorum bu durumu. Başınıza geldi mi ? Ne olacak şimdi ?