ZeynepSemegirAkkurt Kızlar bütün e bebekten aldım çok araştırmıştım bebek arabası bundan karar kıldık herşeyiyle çok güzel çok şık da duruyor ve kesinlikle çok kullanışlı ve rahat şiddetle tavsiye ediyorum
Cancansu ZeynepSemegirAkkurt bizde aynından aldık gayet konforlu duruyor bebişle gezeceğimiz günlere inşallah
cavbella ZeynepSemegirAkkurt biz de bugün onu aldık baya arastirmistim en son onda karar kıldık inşallah memnun kalırız
ZeynepSemegirAkkurt cavbella evet bende çok araştırdım gerçekten ama sonunda bulduk inşallah çok kullanışlı olacak☺️☺️
ZeynepSemegirAkkurt [silindi] kapatınca da çok yer kaplamıyor diğer bebek arabalarını tamamen kapatabilmek için kabin yerini çıkartman gerekiyor ama bu öyle değil bebeği kucağına aldığında direk tek elle kapatabiliyorsun
ZeynepSemegirAkkurt Hafizzeynep çift yönlü değil ama puseti ilk 6 ay kendine çevirip takabiliyorsun sonrasında da tente kısmından bebeği kontrol edebiliyorsun.
ZeynepSemegirAkkurt Benim için arabanın tente kısmının kalitesi de önemliydi bir gayet iyi bi kumaş çıkartılıp yıkanabiliyor çok para vermek istemeyenler için bence ideal hem kalite hem kullanış
ZeynepSemegirAkkurt Gzddlk ben üst tentesini çıkartıp taktım arka kısmında bi yer var oturtup takıyorsun youtube da var ayrıntılı ordan bakabilirsin