Ozlemm705 Kızlar test yaptım şuan bat 5 gün var testlerim bir gün arayla silik çıktı kan versem çıkar mı yoksa yanlış olma ihtimali oluyor mu yaşayan var mı
zehranur0113 Ozlemm705 cnm benimde bat günüme 5 gün vardı bu gün erken gebelik testi negatif sen ne zaman pozitif gördün
Ebruebos Testlerde koyulaşma varsa verebilirsin. Benimde 6 gün kala belli belirsiz silik çıkmıştı 5 gün kala koyulaşmaya başladı kan verdim
Ozlemm705 Ebruebos bugün yaptığım düne göre daha koyu sanki. Fotoğraf nasıl ekleniyor acaba eklesem baksan olur mu
Ebruebos Sol tarafta resim yükle var oraya tıklayıp açılan sayfaya yükleme yapıp kopyala yapacaksınız sonra buraya yapıştıracaksınız.
Aleyzeee Kan ver canım inşallah hayırlı haberler alırsın ben de adetime 4 gün varken yaptığım test böyle çıkmıştı kan vermiştim pozitifdi
Aleyzeee Ozlemm705 ben adetime 2 gün kala falan vermiştim yanlış olmasın 94 çıkmıştı iki gün sonra verdim 240 çıkmıştı kadın doğum doktorum bir kere daha vermemi istemişti oda 678 çıkmıştı 4 gün sonra keseyi gördük
Annekuzusu06666 Ozlemm705 benimle aynı adet tarihimiz de aynı belirtilerin nelerdi benimde beta 71.80
Aleyzeee Smr-btll canın ben senin testlerine hep bakıp yorum yapıyorum ama görmüyorsun galiba senin testler pozitif gidip kan versene