ebruca52 Kızlar ümraniye e a h takipliyim. Perinatolojiye randevu bulamıyorum. Nasıl bi yol izlemem lazım? Sizler neler yaptınız? Hangi doktora gittiniz?
Susamcan ebruca52 zeynep kamil ve lütfü kırdarda randevu bulunuyor genelde bende zeynep kamil takipliydim
Gamomuu nazli-21 ben yaptırmadım ama arkadaşlarımdan yaptıran vardı prof yapmış hatta ama hiç bir şey anlatmamış detaylı olarak her şeyine bakmış.
Edanursoylu ebruca52 cerrahpasadan alabilirsiniz banada burada bir arkadaş önermişti sayesinde ozellerden daha da iyi bakıldı 🌸
ebruca52 Edanursoylu cerrahpaşa gözükmüyor randevu alma yerinde nasıl randevu aldınız? Ben ikili test için gitmek istiyorum
Edanursoylu ebruca52 ben googledan cerrahpasa tıp fakultesi diye giriş yaptım oradan randevu bölümünden aldim. Mhrsde çıkıyor mu bakmadim
Fdmmm ebruca52 cerrahpaşanın kendi sitesi var ordan alıyosunuz ben ali beniana gittim çok memnun kaldım detaylıyı pelin hoca yapmıyor ama bilginiz olsun boşuna randevu almayın
Edanursoylu ebruca52 ogretim üyesi kısmından alınca odeniyormus sanırım ben ödeme yapmadım ogretim üyesinden almamıştım