1994ozg Merhaba kızlar 6 7 aylık hamilelikte sıcak havuza giren var mı aranızda? Doktorum gerçi sakıncası yok kaynar su olmasın yeter dedi ama bu sapanca taraflarındaki sıcak havuzlardan bahsediyorum hiç gittiniz mi acaba?
Kkardelenn1 1994ozg bende o aylarda gideceğim oraya 😀vakti gelince soracaktım doktoruma inşallah sprun yoktur ama kasları gevşettiği için sıcak su mantıken çok uzun süre durulmaması gerekir
Pamuk 1994ozg Sıcak olmasından ziyade havuzda enfeksiyon riski aşırı yüksek.Ben günlük hayatta bile girmem.
Tubayo 1994ozg bir yakınım bu nedenle bebeğini kaybediyordu neredeyse. Lütfen girmeyin ılık da olsa girmeyin kaslar çok gevşiyor
1994ozg Kkardelenn1 bi kaç saatten fazla durmam zaten doktor hiç sakınca görmedi buradan okudum sadece riskli diye kafam karıştı ama muhtemelen gideceğim ya😁
1994ozg MhysaTheGreat önceki gebeliğimde de bunda da doktor hiç yasaklamadı giriyordum şans işi sanırım enfeksiyon ben de anlamadım
dygsss 1994ozg bence riske atmayın havuz zaten riskli sıcak duş bile alınmaması gerekiyor rahim kaslarını yumuşattığı için
Tugceelanaz 1994ozg Kendimize ait işletdiğimiz bungalovumuz var sapancada ben giriyorum . Doktorum sauna gibi sıcak değilse sorun değil hatta çok iyi dedi yüzmek Temizliğinden emin oldukdan sonra skıntı yok zaten öylre kaynar su olmuyor ılık oluyor
1994ozg Tugceelanaz Benim doktorumda öyle kasmıyor hiçbi konuda risk yoksa eğer. Termal değil ya bi otelin ısıtmalı havuzu