Hellllloooomamaa korkmana hiç gerek yok evet zor ama inan ki normal doğum da zor iksinide yaşamış biri olarak hepsinin kendıne göre zorluğu var belden uyuşma ile oldum ben sezeryanı iğne vurulurken de hiç acımıyor daha çok karnının üzerine eğildiğin için karnın ağrıyor onun ağrısından iğneyi bile hissetmiyorsun şöyle söyliyim elinin üzerinden açılan damar yolu belınden kat ve kat daha çok acıyor ona göre ayrım yapabılırsın jelde dikişler alındıktan sonra sanırım tam bende biliyorum 😂 ilk ayağa kalkmak zor oluyor biraz ama kımsenin seni tutup yardım etmesıne izin verme gerekirse sen onlara tutun ve kendın kalk yada bir yerlere tutunarak yine kendın kalk karsındakı senın tam hazır olduğunu anlamadan senı çekerse canın çok acır sen kendını hazır hissettiğinde yavaş ve sakın bir sekılde kalkarsan gerisi geliyor zaten ben herkes uyurken kendım kalkmıştım hareket hızın %1 e düşecek ama emın ol 1 haftaya kalmadan kendı işibi kendın halledebilecek hale gelıyorsun tabı ağır falan kaldırma olmadan sormak istediğin başka birşey olursa yaz canım istediğin yerden içini rahatlatmak için uzunca yazdım şöyle de birşey söyliym normal doğumda da spinal oldum ben hiç hissetmedim doğumda catım ayrıldı 3 ay cektım anamdan emdıgım süt burnumdan geldi keşke sezeryan olsaydım dedirtti bana her doğumun zorluğu var sen kendıne ve bedenıne güven gerisini Allah’a bırak 🤗