aycinelizsmom Femay ben de bunun için söylemiştim aşkım dün, çok üzüldüm geçmiş olsun Allah’ım şifa versin. Lohusanın duası kabul olurmuş Allah’ın izniyle dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Femay aycinelizsmom aşkom kalp damara yönlendirdiler şimdi son noktayı o koyacak bakalım doktor bekliyorum
Femay Minikbebegimm06 bebek olduğu için ameliyat yapmıcam dua et bacağına atmış ciğerine veya beynine de atabilirdi dedi. Kan sulandırıcı günde bir tane 4000lik kullanıyordum. Onu değiştirdi, 6000lik günde 2 tane yaptı, nasip..
Femay Ulgen çok sağol canım benim bebek olduğu için ameliyat yapmıcam dua et bacağına atmış ciğerine veya beynine de atabilirdi dedi. Kan sulandırıcı günde bir tane 4000lik kullanıyordum. Onu değiştirdi, 6000lik günde 2 tane yaptı, nasip..
Femay Hhh03 çok teşekkür ederim canım benim bebek olduğu için ameliyat yapmıcam dua et bacağına atmış ciğerine veya beynine de atabilirdi dedi. Kan sulandırıcı günde bir tane 4000lik kullanıyordum. Onu değiştirdi, 6000lik günde 2 tane yaptı, nasip..
Femay superstar_00 kimse bilmiyor canım teşekkür ederim. Bir gecede pıhtı atmış ne olduğumu da şaşırdım
Musilk-1 Femay çok geçmiş olsun bu kan sonucundamı çıktı yoksa görünüyormu benimde bacağımda morluklar oluşuyor bu yüzden soruyorum
Minik- Musilk-1 benim iki yıldır morarmalar var gitmediğim doktor kalmadı bi sonuç alamadım kan tahlillerim normal olduğu için sorun görmüyorlar bazı kadınlarda olabiliyor Muş
Pembiskizim Femay çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu durumda ne yapılır hiç bilmiyorum ınsAllah tez vakitte şifa bul canım 🩷🌸
Musilk-1 Minik- banada aynısı dendi 5senedir var kan tahlili temiz çıkıyor salı günü başka bir doktora gittim bana hangi ağrı kesici yi kullanıyorsun dedi İbo 600dedim o ilacı bırak dedi ağrı kesici o yapıyormuş bendede bu ilacı kullandığımdan beri olduğunu hatırladım haberiniz olsun kızlar
Merve8155 Minik- bende de ayni oluyo baktirdim olabiliyor dediler ve bi yere vuruncada cok cabuk morariyor pihtilasma testi koagulasyonda yaptirdim normal cikti
Yarenn24 Femay çok geçmiş olsun kuzum ya 🙏 sigara alkol vs varmıydı onlar tetikliyormuş diye duymuştum ekg çekileceksin dediler mi
Femay Yarenn24 hiçbir şey yoktu canım benim zaten gebeyim. Bir anda oldu kan sulandırıcı yetersiz gelmiş