Yesmm21 Kızlar doktorum pipi ultrasonu verdi tabiki doktor daha iyi bilir ama burdakilere benzemiyor sanki benim ultrasonum. çok üçgen duruyo erkek anneleri sizin pipileriniz de böylemi
Gskcmz Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum bu pozisyonu yakalamak için herhangi bir şey yaptınız mı ya da yiyip içtiniz mi benimki 24 haftalık bacaklarını kapattığı için cinsiyet için net bir şey söylenilmiyor
Mavili1480 deletedmom43191 Benimkide pipi mi sanki garip duruyor bakar mısın canım postta var fotoğrafı 😊
Mavili1480 Yesmm21 Doktor çıkıntı var kız olamaz dedi bende gittim mavi mavi aldım 😂 eğer kıza dönerse ne yaparım 😂
Yesmm21 Mavili1480 dur sen acele etme inşallah gönlündeki olur 💕 benim kızım da uzun süre erkeğe benzetilmişti ama erkek olunca direk açıp gösteriyormuş demekki
superstar_00 -ipek01 Bunda tam emin olamadım ama eğer o yana doğru açılan bacaklarıysa ortadakinin de pipi olma olasılığı var gönlünüzce olsun. 😊
Mavili1480 deletedmom43191 Bacak arası galiba doktor erkek dedi çıkıntısı var kız olamaz dedi bende pipi diyorum o yüzden 😂
Mavili1480 deletedmom43191 Doktorum erkek dedi sürekli çıkıntı var pipiye benziyor dedi 1 ay sonra kesin olur dedi bu ultrasonu vermiş