rumikaa bana gelmedi açıkçası ya. Karın ağrısı vardı 39+5 olmuştum doktora gittim benim doktor yoktu başka bir doktor baktı bana açıklık kontrol etti 2 cm var dedi 2 güne doğum olur dedi yarın gene gel dedi.
Ertesi gün ay i doktor baktı gene 3-4 cm olmuş yarın doğum olacak dedi. Ertesi gün 40 hafta olmuştum kendi doktorum gelmişti ona gittim açıklık yok 1-2 cm anca zorlarsam falan dedi ben şaşırdım. Suni takalım başlatalım dedi bende hayır dedim zaten ağrı falan yoktu. 40+3 oldum karın ağrısı vardı gene umursamadım. Tüm gün devam etti ağrım ama şiddetli değildi. Büyük tuvaletim gelmiş gibi karnım ağrıyor sonra geçiyordu. 1 saatte geliyor bazen 20 dakika bazen 2 saat böyle akşam gene süre tutuyordum 6 dakikada bir geliyordu sonra 10 dakikada bir oldu sonra 3 dakika da bir . Çok değişik ilerliyordu ve gene şiddetli bir ağrı değildi normal karın ağrısı.
Kuzenimle konuştum hemen hastaneye gitmelisin dedi. O söyleyince biz eşimle evden çıktık yolda ve hastanede ağrım yoktu ama doğum başlamış aslında 7 cm açıklık varmış 2 saat içinde bebeğim doğdu.
İyiki kuzenim bana söyledi ve iyi ki ben evden çıktım çünkü diğer türlü son ana kalmış olacaktım çok panik yapardik eşimle herhalde. Araçta bizim değil komşudan araç aldı eşim öyle gittik hastaneye