Ozlemmm3535 Kızlar 17 Ocakta Ovitrelle vuruldum dün 12. gündü Predictor marka erken test yaptım negatif çıktı (akşam yaptım) Önce negatif olup sonradan pozitife dönen var mı aranızda ? Çok mu erken yaptım acaba testi ?
Minikbebegimm06 Ozlemmm3535 sabah ilk idrarla yeniden deneyin bir de öyle bakın genelde test için 14.gün beklenir 10 12.günde beta sıfırlanır sonra artışa geçer çünkü inşallah pozitif görürsünüz
yasen1 Ozlemmm3535 iğnenin tesiri bitmiş olsaydı mutlaka çıkardı erken gebelik testi birde çok ümitlenmeyin ama canınızı sıkmayın bende bu ay Klomen kullandım ama olmayacak gibi yumurtam normal catlamamış bat 5 Şubat
Rapunzelll6333 Cnm emin olki uzulmeni istemem ama malesf pozitif olsaydı cikardi sonradan malesf dönmüyor 🥲🥲🥲
Ozlemmm3535 Minikbebegimm06 evet bir çok kişi öyle söylüyor pazar günü tekrar deneyeceğim ilk idrar ile 💖 çok teşekkür ederim inşallah 🙏🏼
Ozlemmm3535 yasen1 Üç aydır Komen kullanıyorum her ay bir ümitle ama bu ayda olmadı sanırım Ama yine de bir umut pazar günü tekrarlayacağım İğneden beş gün sonra kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış demişti doktorum Sıvı birikimi vardı rahim duvarı kalınlaşmıştı çok ümitlendim bu ay 🥹
Ozlemmm3535 caramel pcos ama sadece adı var ne erkek tipi tüylenme var ne adet düzensizliği aksine her şeyim çok düzenli Yumurtalarım geç gelişiyor O yüzden Klomen tedavisine başlandı üç aydır kullanıyorum canım
caramel Ozlemmm3535 bende aynıyım canım bakalım kısmet başlıcam yarın klomene keşke gonalf la başlasaydık
Ozlemmm3535 caramel olacağı varsa hepsiyle olur canım geçen ay üç yumurtam vardı çok ümitlenmiştim olmadı bu ay iki yumurtam vardı sadece biri çatladı insan çok yumurta olunca olacak gözüyle bakıyor ama maalesef yıpratıcı bir süreç ama hakkımızda hayırlısı
caramel Ozlemmm3535 canım tam tersi bu tedavide 1-2 yumurta daha iyiymiş 3 ve fazlası istenmezmiş tiktokta izledim bende 10 yumurtam var diye sevinmeyin en sağlıklı sonuö 1 veya 2 yumurtada alınır fazla yumurta olunca tedavi iptal edilir diyordu
Ozlemmm3535 caramel benim doktorum iptal etmiyor yeterki olsun çoğul gebelik olursa çaresi var diyor 🌸
Ozlemmm3535 Elifnur521 bugünde yaptım erken değil kaset test negatif umudum kalmadı ama pazara kadar regli olmazsam yine yapacağım canım geçen ay 16. Günde regli oldum çünkü iğneden sonra
Ozlemmm3535 yasen1 sabah 2 adet akşam 2 adet 10 gün içtim İlk ay beş gün kullandım ikinci ay on gün üçüncü ayda on gün kullandım canım