Ecok Medusa Dur benim tatli krizlerine karsi süper bir tarifim vardi eskiden diyet yaparken yapiyordum simdi malum calistigimdan oyle seyler yapamaz oldum. Hemen bulup aticam kizlar.
Hazall34 031965 ben 22 haftalıktım 6 kilo almışım ondan sonra hiç tartılmadım ztn 😂😅 şu an 33 haftalığım 15 20 kilo alırım sanırım Doğuma kadar
Ecok ⚡Rafine şeker ve yağ kullanmadan yapabileceğiniz, yoğun tadıyla kahvenizin yanına eşlik edecek harika bir #brownimsi olmasa mıydı yaanii ? 🤪 O zamaaan hayydi tarife geçeliim . 👇 B R 🍩 W N İ M S İ (12 dilim) ✔2 yumurta ✔1 çb keçiboynuzu özü ya da keçiboynuzu pekmezi ✔1/2 çb süt ✔2/3 çb kakao ✔1,5 ab tam buğday unu ✔1 tk kabartma tozu ✔1 çb ceviz(fındık/badem) ✔50 gr. en az %70 bitter çikolata(isteğe bağlı) ✔1 adet kuru incir(isteğe bağlı ) YAPILIŞI: 👉Fırını 180 dereceye ayarlayın ve tepsinize pişirme kağıdı serip kenara alın. Yumurtaları keçiboynuzu özü ya da pekmezi ile güzelce köpük köpük olana kadar çırpın 👌 Sütü, kakaoyu ekleyin kaşıkla karıştırın🥄 Unu kabartma tozunu, cevizlerin yarısını ve parçaladığınız🔪 bitter çikolatanın yarısını ekleyin, kaşıkla karıştırmaya devam edin💪 Karışım homojen hale geldiğinde fırın kabınıza dökün. Üzerine ayırdığınız cevizleri ve bitter çikolatayı🍫 serpin. Saadecee 12 dk pişirin ve soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin . 🍩 😋 Aafiyetlee yeyiin ! 🧚♀️ 🔖Kekimizin bir dilimi yaklaşık 135 kalori! Karbonhidrat: 18 g Protein: 4 g Yağ: 5 g
Srfn11 Medusa Ben 21+3 um 500 gram aldim.. ztn bebegim 390 gram geriisni neye aldim blmiorum😀 beslenmemde saglikli ztn hicbsye oyle saldirmiorum cok memnunum bu halimden 🤟🏼😂
Hazall34 031965 canım ben düşük kilo ile hamile kaldım 18 kilo alabilirsin demişti doktor doğurduğumda normal bir insan olucam yani 🤦🏻♀️
Minikdunyam Gulcag hadi ya hayırlısı olsun inşallah benim dr 39 dan sonra bekletmedi bebek iri diye bakalım senin kuzu nasıl gelecek cidden hangisi hayırlı ise o olsun sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil
Busradrkc Medusa ayy bende varım. 🤦🏻♀️ Her gun düşünüp uygulayamayanlardanım 31 haftalık olduk ve 10 kılo aldım 🙈🙈
Medusa Busradrkc sizin kilo alınınız da güzelmiş aslında. Ama galiba siz de şimdi başlasanız güzel kiloda bitirirsiniz 🎈
Busradrkc Medusa ara öğünlerde döğmelı (bugday) yogurt corbası tavsiye ederım hem kalsıyum hemde cok tok tutuyor