Rapunzelll6333 papatya_hy geç döllenme ydi benim biliiyorudm pcos var adetim yaklaşık 10 gün geçiyordu
Rapunzelll6333 papatya_hy mide bulantısı vardı zaten normaldede var bende hiç suphelenmemistim ve idrarim aşırı koyuydu cnm
Ars2223 papatya_hy belirtim yoktu ben öylesine yapmıştım içime doğdu gibi oldu 6. Haftamds bsşlsfı bende bulantı falan
Feslegenyavrusu Benim de 9 gün vardı reglime erken gebelik testi silik çıktı, kan verdim 40 beta. Kan en doğru sonucu verir, insallah istediğiniz haberi alırsınız 💖
papatya_hy Aynil710 evet ondan sonra 3 gün falan üst üste kaset test yaptım bebe time ama negatif. Adet günüm bugün bakalım nasıl olacak..
papatya_hy Aynil710 ay bilemedim ki beklemedeyim işte bugün adet günüm olmadım daha baskın bir ağrı da belirtim de yok doğru düzgün beklemedeyim bakalım erken gebelik testinde silik çizgi vardı ama kaset testinde birsey çıkmıyor. Eğer adet olmazsam bidaha yaparım baktım negatif doktora giderim
iremd-1798 papatya_hy bende 3 4 gün kala böyle silik çizgi ile öğrendim. Hemen kan verdim 670 ile öğrendim. Rabbim istiyorsanız güzel haberler almayı nasip etsin 🩷
papatya_hy iremd-1798 Yiaa çok Güzel maşallah test yaptım birsey çıkmadı geç döllenme falan mı oldu ki bilemedim ki
papatya_hy Alyadnz33 2 3 gün geçsin olmazsa kan vereceğim geç döllenme olsa ne kadar sürede belli olur