Karabiber123 kişiye göre değişebilir mesela benim hep düzensiz sancım ve 3 cm açılmam vardı 20 güne yakın gezdim o açılmayla adet sancısı gibi sancım hep oluyordu rutin nst için gittim düzenli çıktı sancılarım ben hissetmiyordum ama açılmama baktılar 3 cm aynı olunca 2 saat sonra nstye tekrar çağırdı doktor ebe doğursun sen bugün demişti bende yok sanmam hep böyle demiştim 2 saat sonra gittim yine düzenli çıktı bu arada gayet normaldim eşimle kahvaltıya gittik vs sadece bulantım vardı ne yesem çıkarıyordum tekrar açılma baktı ebe 4 cm dedi ben iyi olunca doktorum 2 saat sonra tekrar gel yürüyüş yap bu arada dedi çıktık 5 gibi hastaneden yarım saat sonra değişk bir sancı girmeye başladı eşime bu farklı bir ağrı demiştim eşimde panik olup hastaneye dönelim dedi 5 buçuk ta hasteneye döndüm açılmam 6 cm olmuş ebe şaşırmıştı hatta benmi yanlış ölçtüm acaba falan dedi doktorumu aradı doktorum yatış yapılsın geliyorum dedi yarım saat sonra geldi o baktı 7 cm dedi suyum gelmemişti doktorumda suyumu patlatmak istemedi neyse saat 9 gibi bebeğim doğdu şok olmuştum 3 saatde doğurdum ilk doğumumdu