Redpepper 2+1 site içinde büyük ev, şuan 16 ödüyoruz 3 bin aidat. Temmuzda zam gelecek. Allah herkese kendi evinde sağlıkla oturmayı nasip etsin gerçekten kiracılık zor iş, hemen ay başı geliyor sonra yenileme geliyor.
FtmaGlr Rabiul eşimde ben de sporcuyuz bir odamızı antrenman odası bir odayı iş çalışma odası bebek odası derken anca yetiyor, kira fazla ama memnunuz sitemizden , hamam sauna kapalı havuz spor salonu fitnes alanı var bunların da dahil olduğunu düşünürsek iyi aslında kira fiyatı 🫠
Rabiul FtmaGlr ah hayalimizdi bir odayı spor odası yapmak ama 1+1 de olduğumuz için eşim bütün malzemeleri iş yerine götürdü 🙈 yarışmalara hazırlanıyor musunuz ? Yoksa keyfi mi ? Ekstralar varsa kullanıyorsanız iyi ama onun dışında fazla 😆
Eldgrn agustosboceklerim2 Ok iyiymiş valla bizde şaşırdık kirayı duyunca, 5. Kat asansörlü belki diyorum ondan mı yuksek ama işte yine bu kadar da tahmin etmiyor insan
akkaya_1234 Hkduman bi senede üç katı zam yapma hakları yok şikayet edin belli bir oranda zam yapılıyor diye biliyorum bi araştırın
Seymaaa05 Rabiul Evet zaten geçen sene tuttuğumuz için 15 di 🤦♀️ sşmdi en az 20-22 arası yaparlar kesin
Musilk-1 Rabiul iyi şuanda ev fiyatlari Almanya dada uçmuş durumda ben eski kiracı ben çıksam 1300den aşağı vermez kiraya
Rabiul Suavage_mom sitede misin canım nurtepeye göre çok değil mi fiyat ne taraftasın gerçi başak konutları bile kaç yıllık binalar 35-40 dan başlıyor
gulzaadee Rabiul Ankara etimesguttayım 3+1 17 bin veriyoruz. Bundan önce sivas’ta oturuyordum 3 ay önce orası da 3+1 9 bin. Daha yeni geldik zam yapmazlar umarım
panikprenses Rabiul kocaeli derince 2+1 11.000₺ veriyoruz yeni evli ve yeni kiraciyiz zamdan muafiz zami da ev sahibi bize birakti
Nazo77 Rabiul Ben değil ama annemler kirada 10 binden 20 bin olacak temmuzda 3+1 12 senelik ev Allah vicdan merhamet versin bütün ev sahiplerine.
Mavili1480 Rabiul Ev sahibim çok vicdanlıdır ramazan ayında bir kira almayacak 8250 oluyor artık aylık 😊
Rabiul Mavili1480 ne mutlu size bizde pandemi zamanı hiçbir kiracılarımızdan kira almamıştık 🫶 vicdanlı insanlar hep olsun
Alya05 Rabiul kendi evim kiracı değiliz Benm üst katım 2+1 şuan 10 bin Mahalleye göre değişiyor burda da 3+1 15 binede var. Yeni olanlar 20 bin köşe mahallerde 13 bin
Eceunverkanra Rabiul Aralıkta 3.senemize girdik 25bin lira oldu kiramız, ev sahibimiz hic acimiyor sagolsun her sene yeni kiraciymis gibi zam yapiyor😔 İstanbul- Bahcesehirde oturuyoruz. Site ici guvenlikli ama havuzlu ve oyle spor salonlu luks sitelerden değil yani.