Zeyzey01 9 haftalık olduk biz kızlar ama ben hala geceleri uyurken yüzüstü uyuyorum ve başka şekil asla uykuya geçemiyorum karnım hala çıkmadığı için uyuyorum ama elbette çıkınca öyle yatmıcam fakat Şuan bile zarar veriyormuyum bebeğime acaba :(
Larraa Bu haftalarda merak etmeyin hiç hir sıkıntı olmaz istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz. Karnınız büyüdükçe istesenizde yatamazsınız bebeğin rahatsız olacağı zamanlarda o büyüdüğü zamanlar 🌸
Evrimnbe Zeyzey01 hiç bişey olmaz doktorum bana o karnında güvende kolay kolay hiç bişey olmaz demişti suyun içinde. 6.ayıma kadar hiç karnım yoktu ve üstüne yattım hiç ağrım vs olmadı karnım çıkmaya başlayınca istesenizde yatamıyosunuz acımaya başlıyo bir kaç kere karnım varken farkında olmadan üstüne yattım direk acıyo o yüzden karnınızın büyüme durumuna göre yatın
LavinsMom Zeyzey01 yuzuuste degilde yan yatis ama biraz yuzukoyulu oyle yatiyorum 22 haftada. Henuz karnim da pek sey degil yani. Zaten buyudukce rahatsiz oluyir uyuyamiyorsun. Kocaman suyun icinde orda korunuyo zaten