Hgezer 2Princess1Mom merhaba bende 17 haftalık kalp durması sonucu hastaneye yattım ilaçla rahim açılmadı ilaçlar beni zehirleyince sezaryenle aldılar 15 eylülde hiç bişey çıkmadı 3 ay sonra doktor değişikliği yaptım sezaryenli olduğum halde tedavi başlayabiliriz dedi öncesinde bir ay doğum kontrol hapı folik asit ve ecopirin başladı 2. Ay letu ile başladık hiç yumurta gelişmedi bu ay 3 letu 1 klomen kullandım 2 yumurta gelişti 22 mm pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı çarşamba ilişki bide yarın olacak sonrası bekleme inşallah tutar diye ümit ediyorum
2Princess1Mom Hgezer Başınız sağolsun. 🥺Sizin için çok zor olmuştur.🥺 Rabbim gönlünüze göre hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde yeniden nasip etsin inşallah 🤲❣️
sevgi_bidak GULLMOMMY benim kan sonuçlsrım yüksek çıktı ben araştırırken içime his doğdu gece acilde öğrendim enfeksiyon varmış bebeğin zarına geçmiş 😣 teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
AdaEcem GULLMOMMY amin inşallah 🤲 evlat sahibi olmak isteyenlere , Allah’ım en kısa zamanda sağlıklısı hayırlısı nasip etsin 🤲
Dtdentist orkidemm_ ilk doktorum Nursel arslanhan dı .Bu tahlilleri o yaptı .şimdi ebru tarıma gidiyorum
Egemom07 GULLMOMMY ben kürtajdan 1 ay sonra normal döngüme döndüm. 1 yıl geçti yeni istiyorum. Ama arkadaşım ekimde 29 da kürtaj oldu. Adet görmeden kasımda tekrar hamile olduğunu öğrendi.
Fraublt-31111 Egemom07 Bende öyle düşünüyorum açıkçası Salı günü kürtaj oldum adet döngüm nasıl olacak bilmiyorum 15 gün sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz beklemek istemiyorum istiyoruz çünkü
NurCeren00 GULLMOMMY amin inşallah allah kucağını doldurur merak etme. Ama ablanda da aynı sorun olduysa kan sulandırıcı kullanman gerekebilir. Bir doktoruna danış veya gen testi iste derim ben
[silindi] 27 eylülde kürtaj oldum 29 ekimde ilk adetimi gördüm, 3 adetten sonra da tekrar gebe kaldım şimdi 6+4 deyiz çok şükür, sen de tekrar hızlı şekilde gebe kalacaksın inşallah moralini yüksek tut rabbim kucaını boş bırakmasın 🙏🏻❤️🩹