Sunshinez Selam kızlar bebek arabası ve anne yanı beşiği ( yeni doğan) hangi marka tercih ettiniz, kullananlar memnuniyet durumlarını da yazarsa yeni alacaklara fikir olsun isterim ❤️
rosatue Sunshinez Bebek arabası 3 marka kullandım. Hotmom, bugaboo ant, cybex qbit all City. Çok net söylüyorum kesinlikle Cybex. Anne yanı olarak Heyner ahşap almıştım 3 sene kullandık. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. İçine yataş milky comfy yatak almıştık. O yatağın güzelliğinden sonra ikeanın en iyi çocuk yatağını beğenemedik ama kullanıyoruz.
Hilalaysu Sunshinez İlk gebeliğimde travel sisteme heves edip yoyko marka almıştım pusetini güzel bi şekilde kullandım ama diğer parçası bebek büyüdükçe kullanışsız olmaya başladı ve ağır asla tek başına olmuyor. sonra yoyko kabin boy aldım daha iyi hafif kullanışlı. İkinciye hamileyim iki tane bebek arabası var evde😂 beşik de ilk gebeliğimde meltem smart kademeli beşiğini almıştım 1 yaşına kadar kullandık oğlumun odasını ayırırca kaldırdık onu bu bebişime de ilk bi kaç ay için baby plus anne yanını aldım.
Cgdgd Araba prego solo aldim travel kabin diye geciyor. Besik prego berlin aldim guvenlik kilitleri vs daha saglam geldi kapanmasi icin ip cekilmiyor valf donduruluyor. Ama bence hepsi birbirinin aynisi. Yatak yatas twiny tercih edicem.
elmaelmaelma Bebek arabasını nuna mixx aldım, anne yanı chicco next to me magic modeli. Anne yanını 6,5-7 ay kullandık. Daha da kullanılırdı ama büyük beşiğe geçtik daha geniş olsun diye. Gayet memnunum bebek arabasından da anne yanından da.