Selin350 gulzaadee benim de 9 Temmuz çok garip tanımadığın biriyle aynı zamanlarda hamile kaldığını bilmek ❤️
Tazeanne74 Amabanavardendi Amin inşallah canım rabbim hepimizin evlatlarını sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin 🥰 Zamanında gelsin prenseslerimiz 🌸💓🦋
Yetersukrbck_0618 Hilalllkk benim de haftaya randevum var heralde söyler diye düşünüyorum 15 haftalık olacağım 12 haftalık iken gittim çok küçük oluşmamış dedi
Hilalllkk Yetersukrbck_0618 inşallah öğrenebiliriz ben de yarın gidicem 🥹 aslında tahminleri var ama dönebilir dedi
Yusufipek1525 tubavarlikk belki ayni gün glirler doğum yapinca yazin buraya. Sağlikli bi şekilde kucagimiza alırız inşallah
kubrasmo 2Princess1Mom ay benim de 13 ekim ve hala cinsiyeti öğrenemedik göstermiyor bebiş😌 sizde durumlar nasıl
Deryackr kubrasmo aynı tarih ikimizinde benim de 13 Ekim bizimki de göstermiyor ama doktor tahminde bulundu hayırlısı olsun♥️♥️
Perihan3 danla2711 yok daha bi corap bile almadim son iki hafta kala almayi dusunuyorum evde yeni dogan esyalari cok var iki takim yeni alirim o kadar