Yarenkavakkaya 22+2 yim hareketlerini hep hissediyorum gece bazen uyanıyorum bile çok sert olmasa da hareketleri çok tatlı çok güzel sizde durumlar nasıl dün detaylıya girdim devlet hastahanesinde herşey yolunda şükür
LavinsMom Yarenkavakkaya 22+3 şu an acim ve iceride isyan ediyor kızım 🤣 oglumu doydurayim sonra kendime gecerim diye bekliyorum.
Kur Yarenkavakkaya 21+3 üm benimde yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım 😍 bende son birkaç haftadır küçük hareketler hissediyorum hatta artık eşimde hissetmeye başladı bence hamileliğin ennn güzel yanı bu 💗 onun dışında bel sırt ağrısı 🙃
FtmaGlr Yarenkavakkaya 22+4 yarın detaylı ultrasonumuz var hareketlerini çok erken hissetmeye başlamıştım 14 haftalıkken tabi şu an daha belirgin özellikle sırtüstü uzandığımda çok fazla hareket ediyor tekme atıyor kızçe🌸
bsraaklcyldz 21+5 iz bizde. Gece yatmadan ve sabahları kıpır kıpır oğluşum ☺️ gün içinde ben hareket edince duruyor. Detaylıya girdik her şey yolunda yüzünü de gördük çok şükür 😍
Yarenkavakkaya FtmaGlr ben 19 haftadan sonra net şekilde hissetmeye başladım ilk gebeliğim şimdi gerçekten hareketleri çok belli bazen kendimi çok tuhaf hissediyorum 🥰